slomljena je

Kraljica Elizabeta tuguje zbog gubitka jedne od najbližih osoba u svom životu koju je poznavala još od djetinjstva

Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 +0 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Galerija

Jedna od najbližih prijateljica Kraljice Elizabete II, Lady Myra Butter, preminula je u dobio od 97 godina.

Kraljica Elizabeta II. ostala je bez još jedne bliske osobe.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Bila je obzirna do kraja Tijekom zadnjeg pojavljivanja na balkonu palače kraljica Elizabeta jednim je potezom pokazala koliko vjeruje Charlesu, ispunila mu je želju unatoč lošem stanju

Njezina prijateljica iz djetinjstva, Lady Myra Butter, preminula je prošli petak u Londonu u dobi od 97 godina, piše Daily Mail.

Nasljednica ruskog cara Nikole I. i pjesnika Puškina s kraljicom je bila bliska gotovo cijeli svoj život i bila je jedna od odabrane djece koja su pozivana u Buckingamsku palaču kako bi s Elizabetom sudjelovala u aktivnostima poput plivanja i učenja.

Lady Butter kraljicu je opisivala kao osobu s jako dobrim smislom za humor koji je zadržala cijeli svoj život, a britanski mediji pišu da je Elizabeta slomljena zbog gubitka.

Ranije ove godine dospjela je u medije kada joj je Vladimir Putin dodijelio medalju Puškin za svoj doprinos ruskom i škotskom školstvu i promicanje pisane riječi.

96-godišnja Elizabeta krajem prošle godine ostala je bez još dvije bliske prijateljice, Ann Fortune FitzRoy i Diane Maxwell, a u travnju 2021. oprostila se i od voljenog supruga, princa Philipa.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene