Posljednje zbogom na trajektu

Pogledajte emotivni oproštaj klape Intrade od njihova Mladena, teško je ostati imun na ove dirljive prizore: "S pjesmom živio, uz pjesmu i ispraćen. Predivno!"

Klapa Intrade - 1 Klapa Intrade - 1 Scardona/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Klapa Intrade - 3 Klapa Intrade - 2 Klapa Intrade - 4 Mladen Brižić Klapa Intrade Klapa Intrade Tomislav Bralić i klapa Intrade - 6 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 5 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 3 Tomislav Bralić i klapa Intrade - 2 +21 Koncert Tomislava Bralića i klape ''Intrade'' - 5 Galerija

Klapa Intrade oprostila se od svog člana Mladena Brižića, koji je preminuo prije nekoliko dana.

Članovi klape Intrade i njihovi kolege iz diskografske kuće Scardona oprostili su se od svoga preminulog člana Mladena Brižića, a emotivni video objavljen je na društvenim mrežama.

"Klapski oproštaj od Mladena na trajektu uz pjesmu 'Ribar sam star'", stoji uz video objavljen na profilu na Instagramu Scardone, a dirnuo je sve obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Scardona (@scardona.hr)

"S pjesmom živio, uz pjesmu i ispraćen. Predivno", "Predivan oproštaj", "Divno, ljudski oproštaj u tom trenutku", "Predivno. Mogu samo zamisliti njegov glas izvučen u solo audiosnimci uz njegovu sliku kako klapa pjeva s njim još jednom posljednji put", "Svaka čast", neki su od komentara.

Pogledaji ovo Tomislav Bralić i klapa Intrade - 6 inMagazin Klapa Intrade ponovno oduševila Zagreb, a otkriveno je i što je legendarni Oliver rekao za Tomislava Bralića!

Vijest o Mladenovoj smrti klapa Intrade objavila je na društvenim mrežama prije nekoliko dana.

"Dragi naši, danas smo trebali nastupati u Zürichu... Na putu smo dobili tužnu vijest da nas je zauvijek napustio naš prijatelj, kum, brat i dobri duh klape, naš Mladen Brižić... Iako Mlađo to od nas sigurno ne bi tražio, zbog tako jako tužne vijesti za nas morali smo otkazati večerašnji nastup. Tuga u klapi je prevelika... Zahvaljujemo organizatorima i svima Vama na razumijevaju", piše na službenom Facebooku klape Intrade.

"Počivao u miru, naš Mladene. 'Ribar sam stari' nikad više neće zvučati isto.

Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak, a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmijehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobroćudnošću i dobrotom.

Pogledaji ovo In Magazin: Rajko Suhodolčan i Tomislav Bralić inMagazin Tomislav Bralić i klapa Intrade pjesmom razbili predrasude o Zagorcima i Dalmatincima!

Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi naprečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek. Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći", napisali su.

"U klapskom svijetu Mladen ostaje zapamćen kao izniman bas, baš kao i izniman čovjek, ljudina, kako bi sam za neke rekao.

I neće ga pamtiti samo članovi nekadašnjih Zadarskih madrigalista i klapa Školjić, Maraska i Ankora, u kojima je pjevao do Intrada, s kojima je od početka, od 1985. Pamtit će ga publika sa svih nastupa i koncerata, sve do onog posljednjeg, prije niti dva mjeseca u zagrebačkoj Ciboni.

Pamtit će ga suborci iz Otočnog bataljuna u kojemu je bio već u listopadu 1991. i nadasve njegove Intrade, nakon vlastite, druga mu obitelj, u kojoj su svi vezani kadenom. Naš će Mlađo tamo gore naći svoju klapu, ljude po svojoj mjeri.

Nama ostaje golema tuga što više nismo dio njegova svijeta", napisali su iz klape.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 +31 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Zanimljivosti Šire se zabrinjavajuće vijesti o mjestu u kojem Harry i Meghan imaju vilu, sve se izdogađalo dok oni borave na Jamajci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene