Zna privući pažnju!

Samo jednostavna žuta haljina bila je dovoljna da svi pogledi budu uprti u ovu zavodljivu brinetu

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +1 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner u uskoj, žutoj haljini i zlatnim sandalama plijenila je pažnju pri odlasku u trgovinu iza ugla.

Članica jedne od najpopularnijih obitelji na svijetu, ali i najuspješnijih mladih poduzetnica i manekenki, 23-godišnja Kendall Jenner zaista zna kako privući pažnju u jednoj običnoj šetnji Manhattanom, što nam je još jednom pokazala ovih dana.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner Šuškalo se i o operaciji! Slavna ljepotica nekad se sramila jednog dijela svojeg tijela, a sada ga izlaže pogledima ispod potpuno prozirne tkanine!

Za njom su se okretale glave dok je samouvjereno prošetala u žutoj uskoj haljini, kojom je istaknula tanašni struk i besprijekornu liniju. Paparazzi su je snimili kako napušta luksuzni SoHo hotel u kojem je odsjela, a nedaleko su primijećeni i njezini vjerni obožavatelji koji je prate u stopu.

Čini se kako se ovako dotjerana slavna ljepotica nije daleko zaputila, tek do trgovine iza ugla u kojoj je kupila grickalice i piće u limenci. U trgovini su je snimile nadzorne kamere, a naravno, nije trebalo proći puno vremena da one postanu viralne. Jednu je čak i sama Kendall objavila na vlastitom profilu na Instagramu, na kojoj je možemo vidjeti kako čeka naslonjena na pult blagajne da plati stvari koje je odabrala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Uz tu je fotografiju objavila i onu na kojoj sjedi zavaljena u žutoj fotelji, gotovo identične boje kao i haljina koju je bila odjenula, te proliveni sadržaj bijele šalice na njoj. Nije poznato je li snimala kampanju za neki brend ili su fotografije nastale spotano, no kako god bilo, Kendall se pobrinula da njezino ime ponovno spominje brojka od više milijuna obožavatelja. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) +0 Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Celebrity Nisu dočekali 10. godišnjicu: Ivana Paris prvi put progovorila o rastavi od Dine Bubičića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene