Ljubimica slavnog Karla

Bila je njegova muza i imala vlastite sluškinje: ''Nisam nikad mislio da bih se ovoliko mogao zaljubiti u životinju''

Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Galerija

Posebno mjesto u srcu Karla Lagerfelda bila je zauzela njegova mačka Choupette.

Kreativni direktor Chanela, Karl Lagerfeld čija je smrt potresla mnoge, u svijetu mode je ostvario bogatu karijeru te ostavio neizbrisivi trag u povijesti.

Pogledaj i ovo Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Ljubav cvjeta Fotografija koja dokazuje da lijepa princeza nije ostavila zaručnika 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina

Karl je uz zanimljivu karijeru, vodio i zanimljiv privatni život, a u njegovu je srcu posebno mjesto zauzimala kućna ljubimica, bijela mačka Choupette koja je i sama postala slavna baš poput svog vlasnika koji ju je smatrao svojom muzom.

Choupette ima otvorene profile na društvenim mrežama, a čak i svoje osobne sluškinje koje brine da joj ništa ne nedostaje, putovala je privatnim zrakoplovom, a božićne je blagdane provodila u potpunom luksuzu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Karl je svoju ljubimicu upoznao preko svog prijatelja, koji je bio njen prvotni vlasnik. Jednom ju je prilikom čuvao, no nakon dva zajednička provedena tjedna modni ju je dizajner odbio vratiti.

"Čudno je to s Choupette. Nisam nikad mislio da bih se ovoliko mogao zaljubiti u životinju. Ona je sad zvijezda. Ima svoje bogatstvo od poslova koje je obavila u Japanu i Njemačkoj", otkrio je svojevremeno Karl i dodao kako ju je poprilično razmazio.

"Pretjerujemo s maženjem i četkanjem. Ima nekoliko osobnih sluškinja. Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, netko je uvijek u blizini. Ona je kao šik dama s osobnom sluškinjom", priznao je modni dizajner.

Choupette na njenom profilu na Instagramu u ovom trenutku prati više od 124 tisuća ljudi, a posljednja fotografija objavljena je početkom veljače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Karl je u jednom intervju za magazin Elle otkrio kako se čak dopisuje sa svojom mačkom i zbog novosti na njenom profilu na Instagramu nema vremena pratiti primjerice Chanelov profil, tvrtke čiji je bio direktor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +9 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity ''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) +3 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Celebrity Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene