svi kao jedan

Kaos diljem Amerike: Pokrenuta lavina zbog koje slavni ne mare za vlastite milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne zvijezde priključile su se humanitarnoj kampanji za pomoć stradalima u uraganu Harvey.

Kaos, strah i strepnja vladaju Amerikom nakon što je prije četiri dana snažan uragan Harvey pogodio Texas. Olujno nevrijeme uzelo je i nekoliko života, a mnogi su zbog oluje ostali i bez krova nad glavom. Društvene mreže preplavljene su porukama podrške koje su pogođenima u oluji uputili i brojne zvijezde. Među njima su Beyonce, Jennifer Lopez, Dwayne Johson, Chris Brown i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea (Foto: Instagram) Kad nemaju mjeru Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

"Teksas, u mojim ste molitvama", poručila je slavna Beyonce sunarodnjacima svog rodnog Houstona putem svog Instagrama uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s leđa ogrnuta zastavom. Dirnuta pjevačica izjavila je da zajedno sa svojim timom čini sve što je u njihovoj moći kako bi pomogla potrebitima.

Na strašno nevrijeme osvrnuo se i The Rock koji je prihvatio izazov Kevina Harta i svoje pratitelje na društvenim mrežama pozvao da doniraju novac ljudima u pogođenim područjima. "Ovakve stvari ujedinjuju nas bez obzira na rasu i politiku. Svi želimo poduzeti nešto kako bismo pomogli našoj potrebitoj braći i sestrama", kazao je Dwayne i uputio poruku građanima Houstona. "Morate biti snažni i osloniti se na vjeru. Znam da prolazite kroz teško razdoblje, i moja obitelj je to proživjela također", izjavio je The Rock.

Humanitarnu kampanju na društvenim mrežama pokrenuo je Kevin Hart koji je prvi donirao 25 tisuća dolara ljudima u Teksasu. "Sudjelovali smo u brojnim izazovima na internetu, neki su bili vrijedni, neki bezvrijedni, no svi smo ih učinili. U ovom trenutku učiniti ću pravi izazov", napisao je Hart koji je između ostalog izazvao i Jennifer Lopez, Beyonce, Jerryja Seinfelda i brojne druge koji su nesebično odlučili pomoći stradalima. Njihove dirljive objave pogledajte u videu. Jedna od zasigurno najvećih donacija jest ona Sandre Bullock koja je pogođenima olujom donirala čak milijun američkih dolara, prenosi USA Today. Pozamašan iznos donirala je i obitelj Kardashian. Slavne sestre i njihova majka Kris Jenner donirale su 500.000 dolara za pomoć desecima tisuća stradalih u uraganu Harvey.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene