To mu sve treba?

Rastrošni život Johnnyja Deppa: Čak 14 kuća i 45 luksuznih automobila samo je dio onog na što je spiskao stotine milijuna!

Johnny Depp Johnny Depp Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 2 Johnny Depp Johnny Depp (Foto: AFP) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) +1 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Galerija

Johnny Depp navodno je potrošio stotine milijuna dolara na 14 kuća, 45 automobila, jahtu i druge luksuzne stvari, što ga je dovelo do financijskih problema.

Glumac Johnny Depp dobio je tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, zbog čega mu je ona dužna platiti 15 milijuna dolara odštete, dok on njoj treba platiti dva milijuna jer je sud uvažio i neke elemente njezine protutužbe.

Pogledaj i ovo Johnny Depp dobio milijunsku odštetu Pobjeda je njegova! Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard!

Na sudu se pričalo i o Johnnyjevim navikama trošenja o kojima je svjedočio njegov bivši financijski menadžer Joel Mandel. On tvrdi da je Depp od 1999. do 2016. godine zaradio više od 600 milijuna dolara i da je u tom periodu postao jako neodgovoran s novcem.

Glumac je trošio novac na vile, luksuzne automobile, putovanja privatnim zrakoplovima i ispucavanje pepela svojeg pokojnog prijatelja Huntera S. Thomsona iz topa. Također je trošio 100 tisuća dolara mjesečno na liječnika za ovisnosti, 10 tisuća dolara dnevno na osiguranje i 200 tisuća dolara mjesečno za osoblje.

O Deppovu ekstravagantnom trošenju doznalo se kada su Mandel i njegova bivša menadžerska tvrtka podigli protutužbu nakon što ih je glumac tužio za loše upravljanje njegovim novcem.

Bivši financijski menadžer glumca tada je tvrdio kako njegov raskalašeni životni stil košta više od 2 milijuna dolara mjesečno i da je upao u financijske probleme jer je ignorirao njegova učestala upozorenja.

Depp je u to vrijeme platio više od 75 milijuna dolara na kupovinu i održavanje svojih 14 kuća, uključujući i dvorac u Francuskoj te skupinu otoka na Bahamima, navodilo se u tužbi. Također se kupio jatu za 18 milijuna dolara i čak 45 luksuznih automobila, uključujući i skupocjene vintage modele Rolls-Roycea.

Johnny je navodno trošio i oko 30 tisuća dolara mjesečno samo na vina koja je nabavljao iz cijelog svijeta, a njegova ovisnost o alkoholu i drogama našla se i u fokusu suđenja s Amber.

Ona je tvrdila da je Depp bio nasilan pod utjecajem alkohola i droga, a isto je za nju govorio i on. Glumac u svojem svjedočenju nije porekao upotrebu opijata, ali tvrdio je i da to nikada nije postao pravi problem.

Još neke stvari na koje je Johnny potrošio gomilu novca su kolekcija gitara, skupocjeni nakit, antikviteti, umjetnine, ali je na uzdržavanje svoje obitelji i najboljih prijatelja.

Inače, Depp je tužio je Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala "javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje", a ona je uložila protutužbu za 100 milijuna, rekavši da ju je Depp okaljao kada je njegov odvjetnik njezine optužbe nazvao "prevarom".

Depp je nijekao da je udario Heard ili bilo koju drugu ženu i tvrdio da je ona ta koja je bila nasilna u njihovom odnosu.

Sud je presudio i u korist Heard u nekim dijelovima njezine protutužbe protiv Deppa zaključivši da je i on oklevetao bivšu suprugu, te joj je dodijelio odštetu od 2 milijuna dolara.

Tijekom šestotjednog suđenja javnost je mogla pratiti detaljna svjedočenja i dobiti uvid u eksplicitne dokaze o turbulentnom odnosu holivudskog para.

Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. Razvod je okončan oko dvije godine kasnije.

U središtu pravnog procesa bio je tekst iz prosinca 2018. koji je napisala Heard za Washington Post u kojem je govorila o obiteljskom nasilju.

U članku se nije navodilo ime Johnnyja Deppa, ali njegovi su odvjetnici rekli da je bilo jasno da se Heard referirala na njega.

Tijekom šest tjedana svjedočenja, odvjetnici su kazali da je ona govorila istinu i da joj pravo daje prvi amandman američkog Ustava koji se tiče slobode govora.

Porota je mogla čuti snimke njihovih svađa i pogledati fotografije Deppovog okrvavljenog prsta. Do toga je došlo, kazao je glumac, kada je Heard na njega bacila bocu votke 2015.

Ona je to nijekala i rekla da se samo branila od njegovog seksualnog napada.

Nekoć jedna od najvećih holivudskih zvijezda, Depp je rekao da su ga tužbe bivše supruge koštale "svega". Novi "Pirati" su na čekanju, a Depp je zamijenjen u franšizi "Fantastične zvijeri".

Depp je prije manje od dvije godine izgubio spor protiv Suna, britanskog tabloida koji je za njega rekao da "mlati suprugu". Sudac londonskog Visokog suda presudio je da je on u više navrata napao Heard.

Glumac je istaknuo da ga je presuda vratila u život.

"Nakon šest godina, sud me vratio u život. Doista sam dirnut", rekao je u objavi na Instagramu.

Heard je u priopćenju rekla da je slomljena presudom i izrazila "neizrecivo razočaranje".

"Slomljena sam činjenicom da brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suoči s daleko većom moći, utjecajem i nadmoćnošću mog bivšeg muža", rekla je odmah nakon što je pročitana presuda.

"Dodatno sam razočarana zbog onoga što ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje. To stavlja pod znak pitanja ideju da nasilje prema ženama treba biti ozbiljno shvaćeno", rekla je.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene