To je on?!

Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' - 1 Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +14 Gedeon Burkhard Galerija

Gedeon Burkhard proslavio se u seriji ''Inspektor Rex'', a danas je potpuno neprepoznatljiv, evo koliko promijenio u 23 godine.

Gedeon Burkhard uspješni je njemački glumac kojeg su mnogi prvi put upoznali u kriminalističkoj seriji ''Inspektor Rex''.

Burkhard je u popularnoj seriji glumio inspektora Alexandera Brandtnera od 1997. do 2001. godine, a svojim izgledom zapeo je za oko brojnim damama diljem svijeta.

No, do danas se u 25 godina itekako promijenio, a nove fotografije 54-godišnjeg Gedeona mnoge će iznenaditi. Glumac je danas potpuno sijed, a kako izgleda pogledajte u galeriji.

Jeste li gledali ''Inspektora Rexa''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nakon ''Inspektora Rexa'' uloge je ostvario u još nekim filmovima i serijama, a značajnu ulogu odigrao je i u filmu s Bradom Pittom ''Inglorious Basterds'' 2009. godine.

Prošlih nekoliko godina u medije je dospio zbog priznanja o svom ljubavnom životu. Naime, priznao je kako je u vezi s dvije žene, Saschom Vedutom i Ann-Britt Dittmar.

"To nije samo seksualna, već uravnotežena i duboka povezanost u svim aspektima", izjavio je glumac za njemački časopis Bunte.

Njih troje živi u Berlinu, a Gedeon je istaknuo kako im je jedini problem premali krevet.

Prije njih, bio je u braku s Birgit Cunningham s kojom ima i kćer Gioiju Filomenu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović +20 Melina i Haris Džinović - 4 Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene