Teško razdoblje

Slavna ljepotica uhvaćena bez vjenčanog prstena, kratki brak s markantnim hokejašem je gotov?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julianne Hough zaljubila se u supruga Brooksa Laicha 2014. godine, a zaruke su pale godinu dana kasnije.

Glumica i plesačica Julianne Hough viđena je po prvi put bez vjenčanog prstena što je dodatno rasplamsalo glasine o problemima u braku sa suprugom Brooksom Laichom.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Opet sretni Predali su papire za razvod, pa dobili treće dijete, a sad su se poslije 5 godina skupa pojavili na crvenom tepihu

Plavokosa glumica viđena je na odlasku iz teretane bez šminke i smrknutog lica, i to samo nekoliko sati nakon što je njezin suprug od 2,5 godine posegnuo za Instagramom kako bi progovorio o "novom poglavlju" i "velikim promjenama" u njegovom životu u 2020. godini.

Podsjetimo, glumica i hokejaš izmijenili su bračne zavjete u ljeto 2017. godine, a posljednji put je 31-godišnjakinja viđena s prstenom na fotografiji na Instagramu u studenom prošle godine. Kako prenosi The Daily Mail, par već mjesecima ima probleme koje očito nisu uspjeli riješiti.

"Treutno su razdvojeni i ne žele s javnosti dijeliti vijesti o tome što se događa među njima. Puno je ljubavi i emocija ovdje te je to vrlo osobno", otkrio je nepoznati izvor blizak paru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Julianne je u jednom intervjuu otkrila kako je suprugu jednom prilikom rekla kako je biseksualka, no unatoč tome da je izabrala njega.

"Mislim da s mojim mužem postoji sigurnost kada sve to raspakiram da se ne plašim kada neke stvari izgovorim glasno koje sam se bojala priznati ili zbog kojih sam osjećala sramotu ili krivnju", poručila je u nastavku.

Glumica se još uvijek nije javno oglasila u vezi svega. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +4 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene