samo šešir i ogrlica

Jedan od najšarmantnijih holivudskih frajera objavio potpuno golu fotku, brzo mu se javila 20 godina mlađa supruga!

Josh Brolin Josh Brolin Josh Brolin/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Brolin Josh Brolin - 8 Josh Brolin - 9 Josh Brolin - 5 Josh Brolin - 1 Josh Brolin - 2 Josh Brolin - 3 Josh Brolin - 7 Josh Brolin - 4 Josh Brolin - 6 +1 Josh Brolin - 10 Galerija

Josh Brolin objavio je na svojem profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira gol.

Holivudski glumac Josh Brolin objavio je fotografiju koja je nastala između scena snimanja njegove nove serije, a na kojoj na sebi ima samo kaubojski šešir i ogrlicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa vijest Holivudski šarmer čeka četvrto dijete s 20 godina mlađom asistenticom od koje se ne odvaja

55-godišnji Josh podijelio je svoju crno-bijelu golu fotografiju s pratiteljima na profilu na Instagramu, pa sve iznenadio.

"Pripreme za scenu za Outer Range, drugu sezonu. Sada vodimo stvari u drugom smjeru. Svijet je promjenjiv i moramo biti osjetljivi na sve. Snaga primjera je sve, stoga smo mi primjeri. Ne bismo trebali objavljivati ​​fotografije iz serije, ali ovo zapravo nije tijekom serije, već ručak na otvorenom u prekrasnoj pustinji Santa Fe", napisao je glumac uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Brolin (@joshbrolin)

U komentarima su mu se odmah javili i neki slavni kolege, ali i njegova supruga Kathryn Brolin.

"Znate li pjesmu 'Tvoja jaja vise kroz stari stolac od trske'? Zapjevuši nekoliko taktova", napisao mu je Luke Hemsworth.

"Ta ogrlica izgleda blesavo", našalio se Ryan Hurst.

"Oh, mislila sam da neće objaviti poster do kraja ove godine!!" dodala je Joshova 20 godina mlađa supruga.

Josh u seriji glumi Royala Abbotta, rančera iz Wyominga koji se bori za svoju zemlju i obitelj u neovestern drami. Uz njega glumačku postavu čine Imogen Poots, Lili Taylor, Tom Pelphrey i Will Patton.

Josh je inače u braku s Kathryn od 2016. godine, a upoznali su se kada je ona radila kao njegova asistentica i zajedno imaju kćeri Westlyn i Chapel Grace. Njemu je to treći brak, a prije nje bio je u braku s Alice Adair, s kojom ima sina Trevora i kći Eden, te s Diane Lane.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 +27 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Celebrity Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene