Otkazao je koncert

Johnny Depp pronađen je bez svijesti u hotelskoj sobi, odmah je pozvan liječnik, zna se i mogući razlog ove zabrinjavajuće vijesti

Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 2 Johnny Depp - 5 Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 4 Johnny Depp - 1 Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp - 4 Johnny Depp - 3 +20 Johnny Depp - 2 Galerija

Glumac Johnny Depp nedavno je šokirao fanove u Budimpešti kad je zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja otkazan koncert, evo što se dogodilo.

Glumac Johnny Depp nedavno je pronađen bez svijesti u svojoj hotelskoj sobi u Budimpešti.

Deppov bend Hollywood Vampires u posljednjem trenutku otkazao je nastup u Budimpešti, a prema policijskom izvještaju glumac se onesvijestio te su morali pozvati liječnika. Dvorana je bila prepuna ljudi, a mnogi su fanovi prevalili stotine kilometara kako bi vidjeli nastup, ali Depp je navodno bio u toliko lošem stanju da nije mogao ni doći do pozornice.

"Sve je bilo spremno, pozornica je bila postavljena, ekipa iza pozornice bila je spremna za zabavu. Nitko nije mislio da bi moglo biti problema, pogotovo jer su članovi benda obavili tonsku probu koja je bila zakazana za poslijepodne", poručio je organizator.

Navodno je slavni glumac bio previše uzbuđen pa se onesvijestio. Ali, mnogi su potvrdili da je ovo samo priča za javnost te da je glumac zapravo bio u alkoholiziranom stanju. Naime, neki obožavatelji su ga vidjeli nekoliko sati prije početka koncerta kako pije na ulici.

Ovo nije prvi put da se turneja benda Hollywood Vampires suočava sa zdravstvenim problemima slavnog glumca. Naime, u lipnju su morali otkazati neke nastupe u SAD-u jer je Depp ozlijedio nogu, ali turneju ipak planiraju završiti do kraja mjeseca.

Podsjetimo, Johnny je jučer objavio i svoj autoportret naziva ''Five'' i otkrio koja priča stoji iza ovog portreta.

''Napravio sam ga kod Ralpha Steadmana u njegovom studiju oko 2021. godine. Ovaj autoportret. Nastao je u vremenu koje je bilo, hajdemo reći, malo mračno, pomalo konfuzno. Gledao sam ga i ne znam zašto, zaključio da su mu potrebne dodatne informacije. Osjetio sam potrebu da označim odbrojavanje godina. Upravo zato sam napisao pet jer sam upravo ulazio u petu godinu ludila'', rekao je glumac.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 +26 Novak i Jelena Đoković - 9 Celebrity Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene