Često se druže

Oni su bivši supružnici koji uživaju u zajedničkom društvu, no mnogi misle da bi zbog toga njegovoj sadašnjoj supruzi moglo prekipjeti

Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner - 6 Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck i Jennifer Garner - 4 Ben Affleck i Jennifer Garner - 1 Ben Affleck i Jennifer Garner - 2 Jennifer Garner, Ben Affleck Jennifer Garner, Ben Affleck Ben Affleck - 6 Ben Affleck - 5 Ben Affleck - 3 +20 Ben Affleck - 1 Galerija

Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su prijatelji nakon što su bili bračni partneri, a zajedno brinu i oko odgoja djece pa zato češće i uživaju u međusobnom društvu.

Bivši glumački par Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su dobri prijatelji i nakon što su se rastali, a u posljednje vrijeme paparazzi ih sve češće viđaju zajedno.

Iako su mnogi isprva mislili da bi se Benova sadašnja supruga Jennifer Lopez mogla naljutiti kad vidi njihove kadrove na kojima se grle, sada je otkriveno da za to nema razloga jer se Garner i Ben sastaju kako bi zajedno djecu odvezli i dovezli iz škole.

Sada su tako ponovno uhvaćeni, a Ben je Garner i odvezao kući nakon sastanka koji je odradila.

Posljednji put, Ben je s kćeri usput također pokupio Jennifer, a onda su viđeni kako se grle u automobilu te glumac nije skidao osmijeh s lica.

Inače, iz svog braka par ima troje djece, kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela. Affleck i Garner su bili u braku od 2005. do 2018. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima. Nakon razvoda on je ljubio kolegicu Anu de Armas, a onda je obnovio ljubav s Jennifer Lopez.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 +18 Dvorka i Toni Dalić - 4 Celebrity Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene