Sjećate se nje?

Naša bivša manekenka u 40. godini rodila drugo dijete, nestala je nakon uspješne karijere i ljubavne veze s holivudskim frajerom

Jasmina Hdagha Jasmina Hdagha Damjan Tadic/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Hdagha Jasmina Hdagha Jasmina Hdagha - 2 Jasmina Hdagha - 4 Jasmina Hdagha - 5 Jasmina Hdagha - 1 Jasmina Hdagha (FOTO: Instagram) Jasmina Hdagha - 3 Jasmina Hdagha - 4 Jasmina Hdagha - 3 +2 Jasmina Hdagha - 2 Galerija

Jasmina Hdagha i njezin partner James Kaufman dobili su sina, a ona je sretnu vijest objavila putem društvenih mreža.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Jasmina Hdagha rodila je drugo dijete, sina kojem su ona i njezin partner James Kaufman odlučili dati ime Elliot James.

39-godišnja Jasmina sretnu je vijest obznanila na svom profilu na Instagramu i objavila emotivne riječi te fotografije i snimke iz rodilišta.

"Trudnoća se čini kao beskrajno čekanje, ali kada je vaše dijete ovdje, to je život beskrajne ljubavi♥. Baš kad sam se počela pitati kada će se pojaviti, rekao je što kažete na to sada. Jučer, u nedjelju lipnja 11. 2023. g. Elliott James stigao je u 8.30. Sedona Ann je najbolja starija sestra ikad i uči svog mlađeg brata kako dojiti; majstorica je nakon 2 godine i 2 mjeseca iskustva", napisala je Jasmina uz objavu.

Objavu pogledajte OVDJE.

"Čestitke", "Bravo mama i tata", "Draga Jazz, čestitke na malom princu", "Prekrasno je vidjeti kako obitelj raste", "Jako lijepa obitelj", "Šaljem iskrene čestitke i puno ljubavi cijeloj obitelji malenog Elliot Jamesa", samo su neke od čestitki koje je dobila.

Jasmina je slovila za jednu od najperspektivnijih hrvatskih manekenki i veći dio svoje karijere izgradila je u inozemstvu, a mnogi ju pamtiti i po ljubavnoj vezi sa slavnim glumcem Billyjem Zaneom.

Nakon manekenske karijere okrenula se jogi i koristi Instagram kako bi je približila ljudima, a oduševljavala je svojom formom tijekom obje trudnoće. Objavljivala je fotografije na kojima radi stoj na rukama i špagu te je na nekim pozirala potpuno gola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jasmina Hdagha (@yazsmachine)

Bivša manekenka libijskih korijena je ranije dijelila objave na kojima je bez odjeće i radi jogu što je neke iznenadilo, a jednom je prilikom za IN magazin progovorila o životu u Los Angelesu tijekom pandemije koronavirusa.

"Naravno da sam zabrinuta. Situacija je ovdje vrlo, vrlo ozbiljna. Amerika je jako velika zemlja. U samom Los Angelesu živi oko četiri milijuna ljudi. Puno ljudi živi u jako malom prostoru, pa je mogućnost zaraze jako velika", rekla je tada Jasmina.

"Ostanite pozitivni i nađite vremena za sebe i svoje tijelo. Promijenit će vam čitavu energiju", savjetovala je Jasmina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač razotkrila svoje adute u bikiniju, nekima nije dobro zbog ovih prizora: "Želiš da netko dobije srčani?"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene