Baš su zgodni!

Pogledajte kako su se domaći miljenici žena sredili za svečanu premijeru filma u Zagrebu!

Momčilo Otašević i Janko Popović-Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović-Volarić Slavko Midzor 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Janko Popović-Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 2 +27 Momčilo Otašević - 3 Galerija

Momčilo Otašević i Janko Popović-Volarić jedni su od mnogih koji su gostovali na premijeri filma ''Garbura''.

Glumci Janko Popović-Volarić i Momčilo Otašević prisustvovali su svečanom događaju u Zagrebu, premijeri filma ''Garbura''. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva ekipa! Janko Popović Volarić razveselio žene jednom fotografijom, a tu je i lijepa vijest: ''A vi bi terase?''

Momčilo je pozirao u svijetlim trapericama na koje je kombinirao elegantnu bijelu košulju, a na nju je odjenuo tamnoplavi sako. Cijeli izgled zaokružio je smeđim tenisicama i sivim kaputom, a također nije skrivao svoje veselo raspoloženje pred fotografima.

Janko je za tu prigodu odjenuo bež džemper, traperice i crne tenisice, a frizura mu je bila u potpunosti ležerna, te nije skidao osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Na premijeri filma gostovali su još: Ivana Roščić, Zdenko Jelčić, Ljubomir Bandović, Asja Jovanović, Marija Škaričić i mnogi drugi.

Obojica su došli sami bez svojih boljih polovica pa su tako i zajedno pozirali na fotografijama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivana Knoll vratila se iz Katra, zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je nevjerojatnu brojku pratitelja na Instagramu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene