Evo gdje je to bio!

Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u izlasku se družio s poznatom plavušom, a supruge Kolinde opet nije bilo na vidiku!

Jakov Kitarović Jakov Kitarović John Pavlish 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović, Nadia Cvitanović Branko i Lidija Ivanda, Jakov Kitarović Jakov Kitarović i Snježana Schillinger Jakov Kitarović i Snježana Schillinger Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +16 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 1 Galerija

Jakov Kitarović pojavio se na premijeri predstave "Mi tu samo spavamo" bez supruge Kolinde.

Bivši prvi gospodin Hrvatske Jakov Kitarović opet se pojavio u javnosti bez supruge Kolinde Grabar-Kitarović.

Jakov je sam došao u kazalište Vidra, na premijeru predstave "Mi tu samo spavamo", autora Zdravka Odorčića, u režiji Ištvana Filakovića.

Tamo je nasmiješen pozirao s glumicom iz predstave Nadiom Cvitanović te s redateljem Brankom Ivandom i njegovom suprugom Lidijom.

Za ovu je prigodu odabrao sličan stajling kao i u svojem prethodnom pojavljivanju u javnosti, kada je također bez Kolinde bio na modnoj reviji Snježane Schillinger, nekoć Mehun.

Jakova i Kolindu zadnji put smo imali priliku vidjeti zajedno u rujnu ove godine, kada su prisustvovali svečanom otvorenju 73. Hanžekovićeva memorijala.

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto se ona i Jakov rijetko pojavljuju zajedno u javnosti otkako joj je prošao mandat.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je početkom godine za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +16 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene