To nije mala stvar!

Zvijezda omiljenih "Kumova" pokazala zgodnog brata, ima dobar razlog da se njime pohvali: "Ja samo poziram i skupljam lajkove"

Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić - 2 Jagoda Kumrić - 3 Jagoda Kumrić - 1 Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić - 12 Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić - 7 Jagoda Kumrić - 9 Jagoda Kumrić - 5 +21 Jagoda Kumrić Galerija

Jagoda Kumrić objavila je na svom Instagramu fotografije s bratom Markom, koji je ostvario važan životni uspjeh.

Naša glumica i zvijezda serije "Kumovi" Jagoda Kumrić na svom profilu na Instagramu pohvalila se velikim uspjehom mlađeg brata, koji je postao najmlađi doktor znanosti u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Ružica Maurus Simpatična Požežanka Tko je zapravo recepcionarka iz Zaglava? Nedavno je postala dobitnica prestižne nagrade, a tek joj je 25 godina!

"Ovo je moj brat Marko i danas je postao najmlađi dr. sc. među svim dr. med. u Hrvatskoj. Ja samo poziram i skupljam lajkove. Bravooooo", napisala je ponosna Jagoda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jagoda Kumric (@jagodic_bobic)

"Čestitke, bravo", "Svaka čast", "Ma, ti si nešto", "Mogu reći iskrene čestitke od srca", "Bravo, Marko", zaredale su se čestitke njezinih pratitelja.

Jagodu smo gledali u popularnim domaćim serijama kao što su "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Drugo ime ljubavi", a "Kumovi" su posljednji u tom nizu.

"Jako me obradovao poziv u seriju 'Kumovi'. Uvijek sam dosad s Novom TV imala jako lijepo iskustvo i ugodno surađujemo više od deset godina. Izuzev tog profesionalnog dijela, koncept serije i scenarij odmah mi se učinio vrlo zanimljiv", kazala je Jagoda za DNEVNIK.hr.

Glumica se 2018. godine ostvarila i kao majka, a priznaje da joj je kćerkica Nastasja promijenila život.

"Njezino rođenje me puno promijenilo. Smirila me i ukazala mi je na životni fokus i koliko sam se prije brinula oko nekih nebitnih stvari. Kad dobiješ dijete, onda ti se iskristaliziraju ove bitne stvari i dobiješ neki životni elan i želju da nešto stvoriš i napraviš. S neke emotivne strane me omekšala i dovela do toga da ne lutam u oblacima, nego da budem prisutna u trenutku s njom. To je sad u najkraćim crtama, ali mogla bih o tome čitav esej napisati", priznala nam je Jagoda.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +30 Ivana Knoll - 2 Celebrity Fotografije svjetski poznate Hrvatice sve su provokativnije, a sada je priredila seksi show u donjem rublju!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 1 +18 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Zanimljivosti Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene