Što se događa?

Sin slavnog para zabrinuo izgledom: Drastično je smršavio, slabo jede, uz njega se vežu samo skandali

Jaden Smith (Foto: Profimedia) Jaden Smith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jaden Smith (Foto: AFP) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jaden Smith (Foto: AFP) Jaden Smith (Foto: AFP) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jaden Smith (Foto: Instagram) Jaden Smith (Foto: Instagram) Jaden Smith (Foto: Instagram) +0 Jaden Smith (Foto: Profimedia) Galerija

21-godišnji Jaden i 18-godišnja Willow djeca su Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith.

Jaden i Willow Smith glazbenu karijeru mogu zahvaliti isključivo poznatim roditeljima.

I dok se za Willow ne vežu skandali i problemi, Jaden je potpuno druga priča, a čini se kako je nekome slava malo previše udarila u glavu.

Svi se još sjećamo 2017. godine kada je na slavnu Met Galu stigao sa svojom kosom u ruci, a sada je zabrinuo roditelje i obožavatelje ispijenim izgledom. 

Njegovi roditelji o tome su otvoreno progovorili u talk showu slavne Jade u kojem su istaknuli kako je Jaden postao vegan, zbog čega je drastično smršavio, a spao je na to da jede svega obrok-dva dnevno.

Jaden je naknadno priznao kako zna da je zabrinuo roditelje te kako se izgladnjivao prije nastupa na slavnoj Coachelli kada zbog stresa nije mogao spavati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

"Vegetarijanac sam posljednjih godinu dana, a pokušavam jesti i veganske obroke. Ipak, jeo sam samo dva obroka dnevno misleći da će mi to biti dovoljno", iskreno je priznao.

Njegove posljednje fotografije na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 14 milijuna ljudi, doista jesu zabrinjavajuće, no srećom, i glazbenik je svjestan toga da ne izgleda dobro ni zdravo. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) +8 Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Celebrity O mužu joj se šire skandalozni tračevi, a njezina drastična promjena imidža zaprepastila je fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene