Neprepoznatljiva!

O mužu joj se šire skandalozni tračevi, a njezina drastična promjena imidža zaprepastila je fanove

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +2 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Mila Kunis jedva je prepoznatljiva s novom bojom kose.

Američka glumica Mila Kunis godinama se nalazi na listama najljepših žena svijeta, a javnosti je oduvijek poznata kao zanosna crnka duge valovite kose i tamnih očiju. Ljepotica poznata po elegantnim kreacijama s crvenog tepiha u privatnom se životu ne voli previše sređivati niti dotjerivati, a svojom drastičnom promjenom stila zaprepastila je obožavatelje. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kao jaje jajetu Nevjerojatna sličnost! Sliči li vama Nina Badrić na...

Naime, paparazzi su snimili Milu kako šeće po parkiralištu s novom bojom kose. Glumica je postala platinasta plavuša s tirkiznim pramenovima. Uz ovako veliku promjenu imidžba Milu mnogi na ulici ne bi ni prepoznali, a odmah su počela nagađanja o tome zašto je ljepotica odlučila nakon toliko godina eksperimentirati sa svojim izgledom. 

Prva mogućnost je ta da je to morala učiniti za neku ulogu, a druga, provokativnija, svakako je ona da je to odgovor na skandalozne priče koje se pletu o njezinu suprugu Ashtonu Kutcheru posljednjih dana.

Demi Moore u svojoj je biografiji otkrila niz prljavih detalja iz braka sa Kutcherom pa postoji mogućnost da se mlada Mila možda ne nosi najbolje s tračevima o orgijama u kojima joj je suprug navodno sudjelovao. 

Ashton i Mila jedan su od najmanje eksponiranih holivudskih parova i o svojem odnosu šute kao zaliveni, pa zasad nitko ne može reći što se to točno događa u njihovim životima. Jedino je jedno sigurno - ova Milina promjena nije se svima svidjela. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene