Ne dolazi u obzir!

Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

Izabel Goulart i Kevin Trapp Izabel Goulart i Kevin Trapp Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 3 +19 Izabel Goulart - 2 Galerija

Izabel Goulart i Kevin Trapp snimljeni su na odmoru u Grčkoj gdje su se prepustili strastima, a sve su zabilježili i paparazzi koji su se tamo našli.

Brazilska manekenka Izabel Goulart uživa na grčkom otoku Mykonos i ne odvaja se od svog zaručnika, nogometnog vratara Kevina Trappa s kojim izmjenjuje nježnosti gdje i kada god stigne.

38-godišnju Izabel i 33-godišnjeg Kevina paparazzi su snimili na bazenu luksuznog hotela u kojem borave, a oni se unatoč objektivima nisu suzdržali od izljeva strasti. Izmjenjivali su poljupce i nježnosti, a ona se u jednom trenutku bacila na njega. Pritom je do izražaja došla njezina vitka figura i to u minijaturnom bikiniju, ali i njegovi mišići kojima se može pohvaliti.

Izabel i Kevin zajedno su od 2016. godine, a o njihovoj se vezi u javnosti nije mnogoo govorilo, no ona je jednom prilikom progovorila o njihovu seksualnom životu te je pritom otkrila detalje iz spavaće sobe.

"Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu biti prekrasna, srediti nokte i nositi najbolje rublje, no on neće biti zainteresiran. No kada pobjeđuje, baš i ne spavamo puno", priznala je tada bila lijepa Izabel.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 2 Celebrity Našu pjevačicu zbog novog detalja na njoj nije lako prepoznati na prvu, ali promjenu je zasjenio badić s velikim otvorom na dekolteu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +22 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Vruće fotke jedne od najseksi Splićanki komentirao je i njezin muž, a potrudio se i da mu svi zavide!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene