stiže unuče!

Ivo Sanader postat će djed, njegova kći Bruna čeka dijete sa sinom našeg bivšeg nogometaša!

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 2 Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 2 Damjan Tadic/Cropix 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 1 Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 2 Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 3 +0 Bruna Sanader i Vedran Vukadinović - 4 Galerija

Bruna Sanader čeka prvo dijete sa suprugom Vedranom Vukadinovićem.

Ivo Sanader i njegova supruga Mirjana postat će djed i baka.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav iz srednje Bruna Sanader udaje se na Hvaru: Veza s Vedranom otkrivena je poljupcima na apsolventskom putovanju

Njegova mlađa kći Bruna Sanader i njezin suprug Vedran Vukadinović čekaju prvo dijete, piše Večernji list.

Vedran je inače sin bivšeg nogometaša Zagreba Dragana Vukadinovića, a u Sanaderovu kćer zaljubio se još u srednjoj školi.

Vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je mama Mirjana slavila s mladencima.

Bruna, koja je po struci liječnica, ima i stariju sestru Petru, koja gradi glumačku karijeru u New Yorku.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput ne prestaje objavljivati idilične obiteljske prizore s odmora, a obožavatelji se danima pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene