Žene u prvom planu

FOTO Pamte samo sretne dane: Slavne dive uživaju punim plućima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protekli su tjedan na Instagramu obilježile slavne dame koje su s fanovima dijelile emotivne trenutke sreće i ponosa s najbližima, što s obitelji, a što s prijateljima.

Tjedan na izmaku na popularnom su Instagramu obilježile slavne dame nizom sretnih i ponosnih trenutaka sa svojim bližnjima. Neke su se provodile s prijateljicama, neke s obitelji, a neke od njih doživjele su dane najvećeg ponosa.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce rijetko priča o ljubavnom životu Dečko najpopularnije pjevačice prvi put progovorio o njihovom odnosu pa ispričao kako ju je uveo u svijet sporta!

Neke zvijezde se sunčaju, dok druge izazivaju burne kritike na Internetu

Sofia Vergara

Vatrena ljepotica cijeli je tjedan na putu, točnije, press turi s kolegicom Reese Witherspoon, s kojom promovira zajednički novi film 'Hot Pursuit'. Čini se kako su Sofia i Reese postale prave prijatljice, uz svo vrijeme koje provode zajedno, djevojke se i odlično zabavljaju, a svaki trenutak bilježe na Instagramu.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Put putujem... Kako putuju domaće dive?

 

Kim Kardashian

Svjetska reality zvijezda Kim Kardashian objavila je fotku svoje preslatke kćerkice North s nedavnog putovanja u Armeniju. Fotka je još posebnija jer se malena smije od uha do uha, što nije čest slučaj u javnosti. North na slici odmjerava svoju malu nožicu s tatinim velikim stopalom.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Rihanna

Riri je već skoro tjedan dana na Havajima, gdje je kao djeveruša prisustvovala vjenčanju svoje asistentice. Vjenčanje se održalo u ponedjeljak, no Rihanna je odlučila još malo uživati na Havajima pa tako plovi predivnim otocima, uživa u pecanju i partijanju s prijateljima. To se zove uživancija!

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

FOTO Domaća poznata lica bez šminke

 

Taylor Swift

Taylor je prošli tjedan iz ruku svoje mame primila nagradu za poseban doprinos country glazbi na dodjeli American Country Music Awards u Arlingtonu. Emotivan trenutak između majke i kćeri raznježio je svijet, a pogotovo s obzirom na informaciju koju je Taylor par dana prije podijelila s javnošću. Naime, njezina mama Andrea oboljela je od raka, a Taylor je svojim javnim istupom htjela potaknuti obožavatelje da razgovaraju sa svojim roditeljima i nagovore ih da odu na pregled.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Milla Jovovich

Zvijezda holivudskih fimova i slavni supermodel ukrajinskog podrijetla Milla Jovovich prije skoro mjesec dana drugi je put postala mama. Malenu Dashiel ubrzo nakon rođenja 'upoznala' je s javnošću, a ovaj je tjedan na Instagramu objavila preslatku fotku sa svoja dva mala anđela, novorođenom Dashiel i 7-godišnjom Ever Gabo. Vidi se kako Milla dosita uživa u danima potpune obiteljske sreće.

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene