Obitelj na prvom mjestu

FOTO Intimni trenuci slavnih - I oni uživaju u praznicima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brojni slavni prošli su tjedan uglavnom provodili u krugu obitelji. Njihove najzanimljivije trenutke skupili smo u novom INSTA tjednu.

Uskršnji blagdani vrijeme su kada i slavne face pokušavaju što više vremena provesti u krugu najmilijih. Obiteljskim druženjima pohvalili su se i na Instagramu, a mi vam donosimo definitivno najslađi pregled INSTA tjedna dosad.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Kim Kardashian razveselila je fanove preslatkom fotkom nasmijane North West koja je sudjelovala u potrazi za uskršnjim jajima. Potraga je očito bila uspješna jer smo nakon jako dugo vremena imali prilike vidjeti nasmijanu North od uha do uha. 'Northie je bila tako ponosna na sve pisanice koje je pronašla! Nije mogla prestati pričati o njima cijelu noć', pohvalila se ponosna mama na Instagramu.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Najbolji svjetski nogometaš Christiano Ronaldo uživa u društvu majke i sinčića Christiana Ronalda mlađeg. 'Vrijeme s obitelji najdragocjenije je vrijeme i baš uživam', pohvalio se Ronaldo.

Ljubavne tajne otkrivene - dok jedni uživaju, drugi se oporavljaju od prekida!

 

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Slavna Beyonce s fanovima je podijelila presladak video u kojem s kćerkicom Blue Ivy pomoću konca čisti zube. Ako ste dosad zanemarivali čišćenje zubiju koncem, nakon ovog videa sigurno ćete promijeniti navike. Ovo je samo jedan u nizu slatkih momenata s kćerkicom kojim se Beyonce pohvalila na Instagramu.

 

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

Kim Kardashian, vjerojatno najaktivnija zvijezda na Instagramu, podijelila je i fotku slatkog malenog nećaka Reigna Astona Disicka, sinčića svoje sestre Kourtney. Fanovi u komentarima nisu krili oduševljenje preslatkom fotkom malenog, novog člana klana Kardashian.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I za kraj – poslastica koju je za sve žene diljem svijeta objavila seksi glumica Sofia Vergara! Njen zaručnik, Joe Manganiello uživa u trenutcima sa Sofijinom nećakinjom Giom. 'Gia i njen omiljen ujak', napisala je Sofia uz fotku, kojom je, uz brojne ženske uzdahe, potaknula i komentare o tome kako bi par definitivno trebao poraditi na potomstvu.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene