Poseban trenutak

Goran Višnjić u društvu holivudske ljepotice: "I dalje uživam u ovoj ludoj vožnji''

Goran Višnjić (Foto: Profimedia) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić (Foto: Profimedia) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Goran Višnjić (Foto: Getty Images) Maura Tierney, Goran Višnjić (FOTO: Getty) +0 Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Goran Višnjić na svom se Instagram profilu prisjetio nekih prošlih vremena i suradnje sa Sandrom Bulllock i Griffinom Dunnom.

Hrvatski glumac, s holivudskom adresom i karijerom, Goran Višnjić aktivan je korisnik Instagrama na kojemu svakodnevno objavljuje fotografije i dijeli s obožavateljima i prijateljima detalje iz privatnog i poslovnog života.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 5 trudi se krenuti dalje Miljenica javnosti poslije tragične smrti voljenog partnera napokon je viđena s osmijehom na licu, iza nje su teški mjeseci

Goran se tako jednom od posljednjih objava prisjetio nekih prošlih vremena i suradnje s kolegicom glumicom Sandrom Bullock.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

"Davnih dana, u dalekoj, dalekoj galaksiji. Premijera "Magije" sa Sandrom Bullock 1997. godine, vjerujem. I dalje se cerim poput majmuna. I dalje uživam u ovoj ludoj vožnji koju nazivamo životom", napisao je Goran a spomenuo je i kolegu glumca Griffina Dunnea s kojim je također glumio u spomenutom filmu "Magija".

"Usput, Griffin Dunn ti si jedan od najvažnijih ljudi u mom životu koji je utjecao na mene na jedan prekrasan i dubok način. Poznavati te i raditi s tobom je dar na kojem ću uvijek biti zahvalan", priznao je iskreno glumac.

Fotografija se inače prvotno pojavila na Goranovom fan profilu imena garicaflynn2018goranvisnjic, kojoj se zahvalio što je "iskopala" staru fotografiju i probudila stare uspomene.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene