Slavni uz Vatrene

Među navijačima u Berlinu je i naš zgodni glumac, evo tko je još od poznatih snimljen na tribinama!

Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Marko Lukunić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Goran Bogdan na utakmici Hrvatske i Španjolske Zdravko Marić na utakmici Hrvatske i Španjolske Zdravko Marić na utakmici Hrvatske i Španjolske Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 1 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 2 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 3 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 4 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 5 +16 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 6 Galerija

Goran Bogdan i Zdravko Marić neki su od poznatih Hrvata koji su došli u Berlin na utakmicu Hrvatske i Španjolske.

Brojni hrvatski navijači došli su na Olimpijski stadion u Berlinu podržati naše Vatrene na utakmici protiv Španjolske.

Prvu utakmicu Hrvatske na Europskom prvenstvu nisu propustili ni neki poznati Hrvati. Među navijačima na tribinama fotografi su ulovili glumca Gorana Bogdana, inače i miljenika Hrvatica. Bogdan je na utakmicu došao s prijateljem, a obukao je i prigodnu navijački majicu.

Još jedan poznati Hrvat koji se istaknuo u masi bijelo-crvenih kockica je naš bivši ministar financija Zdravko Marić.

Najviše poznatih lica bilo je u VIP loži, gdje se našim političarima pridružio i proslavljeni hrvatski sportaš, a o kome je riječ doznajte OVDJE.

Utakmicu nije propustila i naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll, čiji je dolazak na stadion izazvao potpunu pomutnju.

Našeg kapetana Luku Modrića došla je podržati cijela njegova obitelj, a njihove fotografije s utakmice pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Majka našeg mladog reprezentativca uputila vruću podršku Vatrenima u navijačkom kupaćem kostimu!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u hrvatskom dresu poželio Vatrenima sreću i postao hit na društvenim mrežama!

Pogledaji ovo Hana Hadžiavdagić Celebrity Poznata influencerica iz susjedstva bodri Vatrene u tangama, a ima i dres koji je napravljen samo za nju!

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 1 Celebrity Bujna Slavonka vatrene bodri u kockastom donjem rublju, a dodala je i detalj koji je proslavio Baby Lasagna!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +32 Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lamborghini s hrvatskim kockicama - 7 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 6 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 5 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 4 +12 Lamborghini s hrvatskim kockicama - 3 Zanimljivosti Ljubiteljima automobila zbog ovih će fotki zatitrati srce, kockastog Lamba nije bilo teško uočiti na ulicama Novalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene