druga žena van crvenog tepiha

Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Galerija

Scarlett Johansson je zaručena za Colina Josta, a iza nje su dva kratka braka.

Holivudska glumica Scarlett Johansson (35) uvijek blista kada se pojavljuje na crvenom tepihu, pa je u svakodnevnim odjevnim kombinacijama ponekad neprepoznatljiva. 

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) "Žderačica muškaraca" Svakog se muškarca dosad riješila nakon 2 godine ljubavi: Čeka li i ovog ista sudbina?

Scarlett je viđena u poznatom odmaralištu Hamptons u New Yorku s kćeri Rose Dorothy (6) kako objavlja kupnju. Glumica je obukla tamnoplavi kombinezon i natikače, a lice je prekrila zaštitnom maskom i dioptrijski naočalama te je kosu imala u pundži. 

U kupovini joj je pomagala kći koju je dobila s francuskim novinarom Romainom Dauriacom (38) od kojeg se razvela 2017. nakon tri godine braka. Johanson je izašla iz trgovine s Rose koja je sjedila u kolicima kraj nekoliko papirnatnih vrećica.

Inače, Scarlett je zaručena s komičarem i glumcem Colinom Jostom (38). Par je u vezi oko tri godine, a vjenčanje su odgodili zbog koronavirusa. 

Glumici će to biti treći brak. Naime, prvi muž joj je bio kolega Ryan Reynolds od kojeg se razvela nakon tri godine. U drugom braku je bila dvije godine s Romainom. 

Razišli su se u lošim odnosima, a novinar je htio je potpuno skrbništvo nad kćeri i preseiliti se s njom u Francusku, kako su pisali strani mediji. Isticao je da Scarlett ionako često putuje, pa nema puno vremena za Dorothy. No kraju su se, kako se čini, uspjeli dogovoriti oko skrbništva. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene