tvrdi da je nevin

Glumac najpoznatiji po ulozi u hit-seriji optužen za silovanje, prijeti mu 45 godina zatvora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danny Masterson prema optužnici je silovao tri djevojke u svom domu u Hollywood Hillsu, a njegov odvjetnik tvrdi da je glumac nevin te da će isto i dokazati.

Glumac Danny Masterson, kojeg najviše pamtimo po ulozi Stevena Hydea u seriji "Lude 70-e", optužen je za silovanje, piše Daily Mail. Sud u Los Angelesu ga je optužio da je silovao tri djevojke između 2001. i 2003. godine.

Pogledaj i ovo Danny Masterson (Foto: Profimedia) Sve negira Četiri žene optužile zvijezdu "Ludih sedamdesetih" za silovanje, upletena i scijentološka crkva?

Prema optužnici, 44-godišnji glumac je silovao 23-godišnju djevojku tijekom 2001. godine, a 2003. godine je navodno silovao još dvije djevojke koje je pozvao u svoj dom na Hollywood Hillsu u Los Angelesu. Optužnica protiv Mastersona podignuta je u utorak, a ukoliko ga osude prijeti mu od 45 godina do doživotne kazne zatvora.

Glumac, koji je inače pripadnik scijentološke crkve, još u veljači ove godine je optužen za silovanje, no onda je govorio kako je to samo besramni pokušaj uzimanja njegovog novca i narušavanja njegovog ugleda. Žrtve su sada službeno podigle tužbu protiv njega.

Danny Masterson inače je od 2011. godine u braku s manekenkom Bijou Phillips, no ona nije još reagirala na optužbe protiv supruga. Njegov odvjetnik istaknuo je kako je Masterson nevin te će sve dokazati na sudu.

Tijekom svoje karijere Masterson je glumio u nekoliko serija i filmova, a osim u seriji "Lude 70-e", prije par godina se pojavio i u Netflixovoj seriji "The Ranch", gdje je glumio sa dugogodišnjim kolegom Ashtonom Kutcherom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene