Sam bira outfite

Sin poznatog glumca odjenuo je haljinu za tatinu premijeru, mišljenja oko odabira su podijeljena, a roditelji ga podržavaju

Kai Schreiber Kai Schreiber Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i sin Kai Liev Schreiber i sin Kai - 3 Liev Schreiber i sin Kai - 2 Liev Schreiber i sin Kai - 1 Liev Schreiber i sin Sasha - 2 Liev Schreiber i sin Sasha - 1 Liev Schreiber s obitelji - 3 Liev Schreiber s obitelji - 2 Liev Schreiber s obitelji - 1 Liev Schreiber s obitelji - 3 +13 Liev Schreiber s obitelji - 2 Galerija

Glumac Liev Schreiber pojavio se na premijeri filma sa sinom Kaijem koji je potaknuo na brojne komentare zbog odjeće koju nosi.

Glumac Liev Schreiber pojavio se na premijeri serije ''Stranger Things'', no ono o čemu se kasnije najviše pisalo i pričalo bila je njegova pratnja – sin Kai koji je stigao obučen poput djevojčice.

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Kao kopija Glumac u šetnji s djecom i 25 godina mlađom djevojkom koja jako podsjeća na njegovu bivšu ženu

13-godišnji Kai već neko vrijeme pokazuje afinitete prema modi koja je više specifična za žene, a za premijeru je obukao ružičastu haljinu te bijele sandale.

Liev i bivša partnerica Naomi Watts s kojom, osim Kaija, Liev ima sina Sashu, mlađem sinu nikad nisu branili da se oblači kao djevojčica. 

Prve reakcije Kai je izazvao na Comic-Con događanju 2017. godine kad je sa samo 8 godina stigao obučen u junakinju filma Joker Harley Quinn.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liev Schreiber (@lievschreiber)

Za nedavnu premijeru serije, Kai se i našminkao, a pred fotografima je ponosno pozirao s ocem.

Prošle godine, majka Naomi napisala je emotivnu čestitku za njegov rođendan objavivši crno bijelu fotografiju.

''Ti sijaš najsjajnijim svjetlom, iz dubine duše, mi to osjećamo. Hvala ti što si me odabrao za svoju mamu. Ponosna sam na tebe. Sretan rođendan dušo! Slavimo tvoj um, tvoj talent, tvoju duhovitost i tvoju nevjerojatnu hrabrost danas i svaki dan'', pisalo je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Kai nije jedino dijete koje je svojim afinitetima prema suprotnom spolu izazvalo lavinu reakciju.

Ovakav primjer dogodio se i kod slavnog glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta kojima se biološka kći Shiloh odijevala poput dečka i skratila kosu, a jedno je vrijeme čak i zahtijevala da ju zovu John.

U posljednje vrijeme Shiloh je opet promijenila stil i počela nositi haljine, a pustila je i kosu, a obožavatelji ne mogu ne primijetiti kako sve više liči predivnoj mami.

Osim njih, kao majka djeteta koje se želi oblačiti poput suprotnog spola je i Megan Fox, najstariji od trojice sinova koje ima s Brianom Greenom izrazio je želju da se oblači kao djevojčica, a Megan je podržala njegovu odluku te osudila okrutne komentare koji su pristizali na njegov račun.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 +2 Iva Grgurić - 3 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srspkom showu mami muške uzdahe, a evo i što ona kaže tko kod nje ima šanse

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene