Kao kopija

Glumac u šetnji s djecom i 25 godina mlađom djevojkom koja jako podsjeća na njegovu bivšu ženu

Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Liev Schreiber (Foto: Getty Images) +0 Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Galerija

Liev Schreiber izveo je djecu i Taylor Neisen u vožnju biciklima.

Holivudski glumac, 51-godišnji Liev Schreiber i njegova nova djevojka 26-godišnja Taylor Neisen, poznata i kao bivša Miss Južne Dakote, snimljeni su zajedno u New Yorku nakon što su odlučili provesti dan s njegovom djecom, a društvo im je pravio i maleni psić.

Pogledaj i ovo Liev Screiber i Taylor Neesen Nalikuje na njegovu bivšu Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

Djeca su uživala u vožnji biciklom, dok ih je Liev pratio budnim okom. Lijepa Taylor u jednom je trenutku sjela na pločnik kako bi se odmorila, a prolaznicima je za oko zapela njezina prirodna ljepota, ali i sličnost s bivšom Lievovomm suprugom, glumicom Naomi Watts.

Liev i Naomi zajedno su proveli 11 godina, nikada nisu službeno potvrdili da su u braku, a roditelji su dvojice dječaka, 12-godišnjeg Sashe i 10-godišnjeg Samuela Kaija. Par je nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog sinova i često se svi zajedno druže. Ipak, Naomi ovog puta nije bila viđena u blizini jer se posljednjih nekoliko dana nalazi u rodnoj Australiji.

Nedavno je u jednom intervjuu objasnila kako Liev i ona uspijevaju održati zdrav odnos kako bi im sinovi odrastali u što kvalitetnijem okruženju.

"Radimo neke stvari drukčije, ali poprilično sam ponosna na nas. Prioritet nam je da jedno prema drugom budemo dobri i ljubazni i tome smo u potpunosti predani", objasnila je Naomi.

Liev je mlađahnu djevojku upoznao tako što je ona bila dadilja njegove djece. Preciznije, kada su počele prve glasine da su zajedno, glumčev glasnogovornik inzistirao je na tome da je Taylor "dobra prijateljica koja tu i tamo pomaže oko djece", no brzo je postalo jasno da to nije istina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Celebrity Poznati glumac i njegov dvije godine mlađi muž uživaju na romantičnom odmoru u Francuskoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene