romantika još traje!

Clooneyjevi uhvaćeni dok su se strastveno ljubili, dosad ih još nismo imali priliku vidjeti tako opuštene!

George i Amal Clooney - 4 George i Amal Clooney - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney - 1 George i Amal Clooney - 2 George i Amal Clooney - 3 George i Amal Clooney - 4 George i Amal Clooney - 5 George i Amal Clooney - 6 George i Amal Clooney - 7 George i Amal Clooney - 8 George i Amal Clooney Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 +21 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 2 Galerija

George Clooney i supruga Amal otputovali su u Italiju, a baš u njoj vjenčali su se davne 2014. godine.

Slavni holivudski glumac George Clooney i prekrasna supruga Amal uhvaćeni su na romantičnoj večeri u Italiji.

Par se u potpunosti opustio, a to dokazuju i fotografije na kojima su uhvaćeni u romantičnim trenucima. Amal je na sebi imala dugu bijelu haljinu koja je bila nalik vjenčanici, a uz nju je kombinirala i zlatni nakit.

Haljina s dubokim prorezom na prednjoj strani idealno je pokazala njezine zgodne i duge noge.

George je na sebi imao elegantno crno odijelo te crnu košulju koju je raskopčao do prsa.

Poznato je kako borave u njihovoj raskošnoj vili u Italiji, a baš ova država je njihov grad ljubavi jer su se u njoj izrekli svoje sudbonosno "DA".

Iako se u stranim medijima pisalo kako ovom paru prijeti rastava braka, ovim fotografijama demantirali su svaku pomisao na to.

Podsjetimo, George i Amal vjenčali su se u povijesnoj venecijanskoj palači Ca' Farsetti u Italiji u rujnu 2014. godine samo pet mjeseci nakon zaruka, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

Unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njom promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je George.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +26 Eva Longoria - 6 Celebrity Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene