Igra laži

Kraj priče o ljubavi, lažima, pohlepi i novcu - tko će odlučiti o njihovoj sudbini?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posljednja epizoda hit serije 'Igra laži', koju gledatelji imaju priliku pogledati ovoga četvrtka na Novoj TV, donijet će rasplet intriga te malokoga ostaviti ravnodušnim.

U velikom finalu 'Igre laži', Kerem će još uvijek pokušavati uvjeriti Šebnem da je zaista voli, premda je njihova veza okaljana lažima od samog početka. Šebnem je još uvijek odlučna u tome da zadrži dijete, iako trudnoća za nju može značiti i smrt.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Žena koju voli je kriminalka, a njegov brat je ubojica! Što napraviti?

Za Džana i Azru medeni mjesec neće proći onako kako su ga zamišljali, budući da Neslihan odlučuje oduzeti Džanu sav novac, pa čak i promijeniti sve brave na njihovoj obiteljskoj kući i sjedištu tvrtke i time mu pokazati što je sve sposobna učiniti da zadrži Džana u obitelji i zaštiti ga od Azre, koju nikako ne želi u obitelji.

Džan će biti prisiljen birati između lagodnog života i ljubavi svog života, Azre. Ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi što će Džan odabrati, jer konačna odluka odredit će putanju njihovih života. Kraj ove priče o ljubavi, lažima, pohlepi i novcu, pokazat će se da će o sudbinama glavnih likova odlučiti ona osoba od koje je sve i počelo, a tko će to biti, ne propustite doznati u sutrašnjoj posljednjoj epizodi u 20.05 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene