Ona je rock kraljica

Kako bi ostvarila san o velikoj karijeri, odrekla svega - pa i obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U proteklih četrdesetak godina Streep je osvojila gotovo sve nagrade koje je mogla - tri Oskara (od rekordnih 19 nominacija), osam Zlatnih globusa, od čak 26 nominacija, po dvije nagrade BAFTA i Emmy, te mnoge druge.

Film 'Rock kraljica' Jonahthana Demmea, koji u hrvatska kina dolazi u četvrtak, 3. rujna, predstavit će Oskarovku Meryl Streep u još jednoj 'glazbenoj' ulozi nakon velikog hita "Mamma Mia", ovaj put slavna glumica tumači rock gitaristicu koja se, kako bi ostvarila san o velikoj karijeri, odrekla svega, pa i obitelji.

Pogledaj i ovo Meryl Streep i Don Gummer nakon 45 godina braka Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

Meryl Streep je perfekcionistica i ništa ne prepušta slučaju, a za potrebe snimanja tog filma naučila je svirati gitaru, zbog čega je prošloga ljeta ono bilo odgođeno na nekoliko tjedana, ističe se u najavi Continental Filma, hrvatskog distributera "Rock kraljice".

"Dokaz da je i ovoga puta uspjela u potpunosti obaviti zadatak koji je stavljen pred nju leži u novim kritičarskim hvalospjevima koji po tko zna koji put hvale njezinu performansu kao do sada nešto neviđeno", dodaje se.

Strogi redatelj - slavnoj glumici zabranio da razgovara sa svojom kćerkom

U proteklih četrdesetak godina Streep je osvojila gotovo sve nagrade koje je mogla - tri Oskara (od rekordnih 19 nominacija), osam Zlatnih globusa, od čak 26 nominacija, po dvije nagrade BAFTA i Emmy, te mnoge druge.

Sam početak karijere obilježila je karakternim ulogama kojima je zapažena u filmskom svijetu, poput onih u filmovima "Lovac na jelene", "Kramer protiv Kramera" ili "Sofijin izbor", a iako se s godinama otvarala svim filmskim žanrovima u svima je njezin glumački talent ostao neosporan. Zadnjih godina nimalo ne posustaje i ubrzano se približava svom osamdesetom filmu - samo u protekle dvije godine pojavila se u njih šest.

U "Rock kraljici", uratku ispunjenom glazbom i nastupima uživo, Streep glumi ostarjelu rockericu koja se, nakon karijere glazbenice koja svira u malom baru i radi na blagajni kako bi zaradila za život, vraća kući ne bi li pokušala popraviti odnose u svojoj obitelji, ponajprije s kćeri Julie, koju tumači njezina prava kći, Mamie Gummer.

Glume, među ostalima, Kevin Kline, kao Rickin bivši suprug i Audra McDonald, njegova nova supruga koja je bila tu za djecu svo vrijeme, te Rick Springfield, glazbena zvijezda osamdesetih, u ulozi člana skupine "Flash" koji je zaljubljen u 'rock kraljicu'.

Film je režirao Jonathan Demme, koji se proslavio filmom "Kad jaganjci utihnu", a napisala ga je Diablo Cody, koja je za originalni scenarij filma "Juno" osvojila Oskara.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene