Brojni razvodi

LJUBAVNI VETERANI DOMAĆE POLITIKE Znate li koji političar je najveći zavodnik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatko Mateša rastao se čak tri puta, a navodno želi i četvrti brak. Kerum je ostavio ženu nakon mnogo godina, a sve zbog mlađahne studentice...

Razvodi brakova sve su učestaliji. Crni trend propasti ljubavi nije zaobišao ni Hrvatsku. Sve više brakova završava razvodom, a kraj braka morali su proglasiti i neki domaći političari. Donosimo vam fatalne hrvatske političare, koji su naslovnice punili i svojim privatnim odnosima.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Blanka - 1 Pogledajte fotografije Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi

Tomislav Karamarko

Na ovoj ljestvici ne može se zaobići potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka. Čelnik HDZ-a rastao se prije nekoliko godina od supruge Enise, s kojom je tijekom dugog braka dobio i dvoje djece. Ljubavnu sreću pronašao je uz prelijepu Anu Karamarko, a dobio je i s njom i treće dijete - djevojčicu Katarinu. Iako Karamarko svakodnevno puni novinske stranice zbog politike, nisu ga zaobišli ni tabloidi! Njegova lijepa supruga privlači puno pozornosti, a djevojčica Katarina donijela mu je i simpatije u javnosti, jer je Karamarko tada pokazao i svoju nježniju stranu.

Darko Lorencin

Nije bračni krah zaobišao ni političare lijeve opcije. Naime, bivši ministar turizma Darko Lorencin objavio je prošle godine da se razvodi od Daše Crhe Lorencin, s kojom ima dva sina. Kao razloge razvoda navedeni su poslovne obaveze i česta razdvojenost, što je dovelo do kraja braka. Lorencin je nastojao razvod objaviti i proći kroz njega bez skandala. Tako je i bilo. Sve je objavljeno tiho i diskretno.

Vladimir Šeks

Da je od krvi i mesa, pokazao je i Šeks, kada se prije nekoliko godina rastao od supruge Marije, s kojom je proveo mnoge zajedničke godine. Nedugo nakon razvoda uplovio je u bračnu luku sa liječnicom Anicom Resler, s kojom je dugo godina bio u bliskim prijateljskim odnosima.

Zlatko Mateša

O šarmu Zlatka Mateše pisalo se i pričalo zaista dugo. On obara rekorde u Hrvatskoj politici, barem kad su u pitanju brakovi i razvodi, ali i mladost partnerice. Ženio se i razvodio Mateša čak tri puta, a navodno bi želio u bračnu luku uploviti i četvrti put! Već je dugo godina u vezi sa puno mlađom djevojkom, Zagrepčankom Bojanom. Sa bivšim suprugama fatalni Mateša ostao je u dobrim odnosima, a rastajao se uvijek gospodski. S mladom Bojanom često ga se može vidjeti na zagrebačkoj špici, ali i društvenim događanjima.

Željko Kerum

Veteran ljubavnih bitki svakako je bivši gradonačelnik Splita - Željko Kerum. Nitko razvod nije objavio kao on! Na jednoj lokalnoj televiziji objavio je Željko da ostavlja suprugu Ankicu, s kojom ima dvoje djece, a sve radi mlade studentice Fani Horvat. Odmah je objavio i da je sa Fani u vezi već pet godina, kao i da čekaju bebu. Javno je sve rekao, priznao, i oženio Fani, koju godinu od priznanja. I danas su u braku te su roditelji troje djece. Razvod s Ankicom bio je jedan od najskupljih u Hrvatskoj, a u njemu je ona dobila brojnu imovinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene