Tuguje i publika!

Fabijan se teška srca oprostio od svog lika i omiljene ekipe: ''Bilo je zabavno, ali vi nas i dalje pratite!''

Fabijan Pavao Medvešek i Draško Zidar Fabijan Pavao Medvešek i Draško Zidar In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Draško Zidar +0 Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Galerija

Fabijan Pavao Medvešek na Insatgramu se oprostio od serije "Dar Mar" i svog lika policajca Branka.

Na setu serije "Dar Mar" snimljena je i zadnja scena, odnosno svih 150 epizoda s avanturama omiljenih Dizmovčana koji će još neko vrijeme zabavljati gledatelje, no njihovi glumci oprostili su se od svojih uloga.

Pogledaj i ovo Minea stari kao vino! Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Jedan od njih je i Fabijan Pavao Medvešek kojeg smo gledali kao policajca Branka, a koji se od svog lika oprostio na društvenim mrežama.

"Bilo je zabavno! Snimanje je gotovo, a vi nas dalje pratite svaku večer na Novoj TV. Veliki pozdrav od Branka", napisao je Fabijan uz jednu od fotografija sa seta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

"Majstor policije", "Stvarno sjajna serija, volim svaki trenutak, nadam se da se brzo vratite za novu sezonu", "A daaaj jedino što je valjalo na našoj televiziji", "Najjači ste, svaki dan mi uljepšate", "Nedostajat će nam serija kad završi, isto kao svećenik Božo", "Ne mogu vjerovat da je snimanje gotovo. Bilo je toliko smiješnih videa sa Željkom, Suzanom, Milenom", "Dobra slika kolega", "Znaj da si najbolji", samo je dio komentara gledatelja koje je vijest o završetku snimanja pomalo rastužila.

No oni će još neko vrijeme moći uživati uz svoje omiljene likove koje su osim Fabijana utjelovili i Roko Sikavica, Ksenija Pajić, Milan Štrljić, Martina Stjepanović, Marko Braić, Mia Anočić Valentić, Katarina Madirazza, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Ankica Dobrić, Draško Zidar, Lucia Glavich Mandarić, Mia Mikulec, Barbara Nola, Siniša Ružić, Jasna Odorčić i Meliha Fakić, a sljedeće epizode donose i neka nova glumačka lica.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek koji je gledatelje osvojio ulogom Branka, omiljenog policajca u hit seriji Nove TV „Dar Mar“, ali i talentom koji je pokazao u showu „Tvoje lice zvuči poznato“, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža, u kategoriji Novo lice godine. Podržite ga svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene