A, znači, tako...

Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

Eva Mendes Eva Mendes Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 1 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +18 Eva Mendes (Foto: Instagram) Galerija

Ako je suditi prema napisima u stranim medijima, Eva Mendes u jednom je intervjuu slučajno potvrdila informaciju o kojoj se nagađalo danima.

Eva Mendes posljednjih se godina povukla iz javnosti i posvetila obiteljskom životu koji gradi s Ryanom Goslingom, a čini se da je u petak tijekom jednog intervjua slučajno potvrdila glasine o kojima se šuška već neko vrijeme.

Pogledaj i ovo Eva Mendes Tako je odlučila Jedna od najljepših žena svijeta u rijetkom intervjuu otkrila detalje koje godinama vješto skriva, a njeni fanovi jednu stvar ne mogu prežaliti

Naime, glumica je Ryana Goslinga tijekom razgovora nazvala mužem.

''Ovdje su svi tako gostoljubivi, a moj suprug Ryan i ja divno se provodimo'', izjavila je Eva, koja s poznatim glumcem proteklih nekoliko mjeseci živi u Australiji jer on tamo snima svoj najnoviji film ''The Fall Guy''.

Nije trebalo dugo da Evina izjava postane hit na društvenim mrežama te su o njoj počeli raspravljati njihovi obožavatelji. Fanovi tako pišu da im je baš drago što su napokon potvrdili da su u braku.

Eva i Ryan zajedno su od 2011. godine, a skupa imaju i dvije kćeri, osmogodišnju Esmeraldu i šestogodišnju Amadu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 14 Jonnie Irwin - 13 Jonnie Irwin - 12 +10 Jonnie Irwin - 11 Celebrity Voditelj čija je emisija dobro poznata hrvatskoj javnosti podijelio tužnu vijest: ''Moji će dječaci odrasti, a neće poznavati svojega oca...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 4 Celebrity Je li Nives ovom fotografijom nadmašila sve od ranije? Bujne grudi ugurala je u tijesnu haljinu, pitanje je hoće li materijal izdržati ove obline!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene