očarava ljepotom

Turska zvijezda o vlastitim fotografijama: "Ne bih to htjela unovčiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Dedova ima tek 25 godina, a iza nje je već sjajna glumačka karijera.

Podrijetlom Kazahstanka, mlada glumica Eva Dedova u ranom se djetinjstvu s roditeljima preselila u Tursku. Od malih je nogu činila sve kako bi u Turskoj jednog dana ostvarila zapaženu glumačku karijeru, a u novoj turskoj uspješnici Obitelj mog oca, koja se emitira na Novoj TV, Eva Dedova gledatelje očarava svojom glumom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sreća nakon 20 godina Zvijezda "Obitelji mog oca" o braku i umjetnoj oplodnji

 Dosad ste se često pojavljivali na malim ekranima s različitim projektima, no nemamo vas priliku često viđati u javnosti. Zato, prije svega, želim pitati tko je zaista Eva Dedova. Recite nam nešto o sebi.

Rođena sam 1992. godine u Alma Ati, glavnom gradu Kazahstana. U Tursku sam došla sa šest godina i školovanje sam započela ovdje u Istanbulu.

Studirate li još?

Da, studiram na Odsjeku za film i radioteleviziju na Sveučilištu Kadir Has.

Nove epizode pogledajte već sada na OYO!

Što se tiče serije Obitelj mog oca... Serija je postala omiljena i nastavlja pobuđivati zanimanje gledatelja. Kako biste potumačili njezin uspjeh?

Naravno, jako mi je drago što serija postiže takav uspjeh. To je lijepo jer dolazi kao nagrada za sav trud koji ste uložili i čini vas ponosnim. Glumačka postava s kojom radim, producentska kuća i redatelj zaista su sjajni. Jako sam sretna što sam dio takve ekipe.

Kako bi gledatelji trebali interpretirati seriju Obitelj mog oca?

To je serija koja se obraća svim uzrastima. Na ekranima nije dugo bilo ovako realistične obiteljske serije. Čak i nas ushićuju događaji koji se odvijaju u svakom idućem nastavku.

Možete li prokomentirati ulogu koju igrate u seriji?

Igram Edže. Ona je Mertova djevojka i jako je zrela za svoje godine. Iako prolazi kroz teško životno razdoblje, uvijek je spremna pružiti Mertu potporu. Osim toga, ona je veoma samostalna djevojka, uspješna je modna dizajnerica.

Da niste glumica, što biste voljeli raditi?
Jedan od razloga zbog kojih se bavim glumom jest i taj što nisam imala puno ostalih stvari kojima sam se htjela baviti. A da nisam glumica, sasvim bih sigurno bila psihologinja. Slušam i predmete koji imaju veze sa psihologijom.

Postoji li neka serija koji vi pratite?
Gledam Obitelj mog oca, naravno (smijeh). Među omiljenim serijama mi je Mr. Robot. Rami Malek izvanredan je u glavnoj ulozi.

A tko vam je najomiljeniji glumac ili glumica, ako smijem pitati?

Jedan od najomiljenijih turskih glumaca mi je Erdal Bešikčioglu. Nadam se da ću jedan dan imati priliku skupa s njime glumiti.

Koje su sličnosti između Edže i Eve?
Zapravo, ne bih rekla da ima puno sličnosti između Edže i mene (smijeh).

Edže proizvodi i prodaje stvari koje sama dizajnira. Imate li i vi nešto zajedničko s njom u tom pogledu?
Ne, ja slikam ulja na platnu i katkad fotografiram, ali ne bavim se time zato što bih to htjela unovčiti. To mi je samo hobi.

Što radite u slobodno vrijeme kad ne snimate seriju?
Nastojim se vidjeti i družiti s prijateljima. Bavim se sportom. Također, jako volim putovanja i otkrivanje novih mjesta.

Izvor intervjua: http://www.roportajgazetesi.com/eva-dedova-roportaji-c6936.html
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene