Nije popustio

Slavni glumac uhvaćen u rijetkim trenucima s 12 godina mlađom ženom, nekad mu je čuvala djecu i nije nalik drugima u Hollywoodu

Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Ethan Hawke i supruga Ryan - 5 Ethan Hawke i supruga Ryan - 4 Ethan Hawke i supruga Ryan - 3 Ethan Hawke i supruga Ryan - 2 Ethan Hawke i supruga Ryan - 1 +13 Ethan Hawke i supruga Ryan - 5 Galerija

Ethan Hawke i Ryan Shawhughes snimljeni su na plaži u St. Bartsu, a bilo je to jedno od njihovih rijetkih zajedničkih pojavljivanja.

Holivudski glumac Ethan Hawke i njegova supruga Ryan Shawhughes uhvaćeni su u rijetkim javnim trenucima uživanja, i to na plaži u St. Bartsu, gdje su slobodno vrijeme iskoristili za obiteljsko druženje.

Pogledaj i ovo Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Bila je to velika afera Uma Thurman pokazala zgodnog sina, slika je i prilika zgodnog slavnog tate, koji je novu ljubav pronašao s njegovom dadiljom

52-godišnjeg Ethana paparazzi su snimili kako izmjenjuje nježnost s 40-godišnjom Ryan, a društvo su im pravile i njihove kćeri Clementine i Indiana. Glumac je nosio kratke plave hlače, a do izražaja je došla i tetovaža kojom je ukrasio prsa, dok je njegova supruga pokazala zavidnu liniju u crnom badiću. Ona inače nije nimalo nalik ostalim suprugama slavnih glumaca, a itekako je zanimljiva njihova ljubavna priča.

Naime, prije Ryan Hawke bio je u braku s uspješnom glumicom Umom Thurman od 1995. do 2008. godine, a zajedno imaju troje djece, kćeri Mayu i Lenu te sina Levona. Dok su djeca bila mala, roditelji često bili zauzeti svojim glumačkim obvezama, djecu je čuvala upravo Ryan.

Čini se kako je glumčeva afera s dadiljom počela i ranije jer su pred oltar stali 2008. godine, a nekoliko mjeseci prije Hawke je finalizirao rastavu s Thurman.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare s Ryan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vjernosti.

Otkad je u braku s Ethanom, Ryan je bila producentica nekoliko filmova u kojima je Ethan glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga rijetko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 +25 Izabel Kovačić - 1 Celebrity Izabel Kovačić pohvalila se fotografijom iz izlaska i pokazala tko su njezini ljudi za zabavu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +26 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka pokazala nikad tjesniji dekolte, evo u kakvom duhu ona slavi blagdane!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene