njoj je 58 godina?!

Legendarna ljepotica skinula se do kraja i snimila provokativan video, a nečemu se baš nitko ne može načuditi!

Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 3 Instagram/Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 4 Elizabeth Hurley - 5 Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 18 Elizabeth Hurley - 15 Elizabeth Hurley - 16 Elizabeth Hurley - 14 +17 Elizabeth Hurley - 13 Galerija

Elizabeth Hurley objavila je video u kojem se potpuno gola valja po luftiću dok pluta u bazenu.

Glumica Elizabeth Hurley još je jednom pokazala da i s 58 godina zasluženo nosi titulu seks-simbola.

Iako se često hvali svojim isklesanim tijelom u minijaturnim bikinijima, sada se skinula do kraja te je potpuno raspametila obožavatelje.

Liz je na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem se gola valja po luftiću u obliku lubenice dok pluta u bazenu, a vrući prizori doveli su društvenu mrežu do usijanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

"Zavidim osobi koja je ovo snimila", "Odjednom mi se jede lubenica", "Susjedi te sigurno obožavaju", "Nijedna druga kao ti", "Toliko si lijepa da boli", pisali su joj fanovi koji se nisu mogli načuditi kako izgleda u šestom desetljeću.

Glumica je nedavno za Daily Mail otkrila tajnu svojeg besprijekornog izgleda.

Svako jutro započinje sa dvije šalice tople vode koje nemaju baš ugodan okus, ali smatra kako je to fantastično za probavni sustav.

Za doručak rado pomiješa bananu i grčki jogurt u koje doda i malo meda, dok za ručak uvijek bira prvo povrtnu juhu, a zatim meso i neki zdrav dodatak uz to.

"Cijelo ljeto jedem voće i povrće iz vlastitog vrta. Nekada sam imala i malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin jeo bilo je s farme. Očito to većini ljudi nije moguće, ali podrška lokalnim poljoprivrednicima dobra je gdje god živite", poručila je.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene