Ponosni roditelji

Duje i Adriana Ćaleta-Car prvi put pokazali sina, a za to su imali poseban povod: "Med medeni!"

Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 8 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 6 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 +3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 3 Galerija

Duje i Adriana Ćaleta-Car proslavili su prvi rođendan svojeg sna Maura, a tim su povodom prvi put na društvenim mrežama pokazali i dječakovo lice.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana imaju razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 3 Dočekalo ju iznenađenje Pogledajte što je rasplakalo lijepu suprugu Ćaleta-Cara, ovome se nije nadala uoči njihova drugog vjenčanja

Njihov sinčić Mauro napunio je godinu dana, a Adriana je na Instagramu objavila fotografije s rođendanskog slavlja.

"Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana u životu. Hvala ti za sreću, radost , ljubav , nježnost i veselje koje si donio. Neizmjerna ljubav koja se riječima ne može opisati ! Sretan ti rođendan srce mamino", napisala je uz fotografije koje možete pogledati OVDJE, a ovo je prvi put da je pokazala sinovo lice, što je ranije izbjegavala.

"Med medeni", "Sunce malo", "Ljepotan", "Kako je sladak", nizali su se komentari ispod fotki uz brojne rođendanske čestitke dječaku.

Mauro je Dujino i Adrianino prvo dijete, a dobili su ga tri mjeseca nakon što su stupili u brak. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja, izmijenili su i bračne zavjete u crkvi u Dubrovniku. Obitelj inače živi u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Marseille.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović +6 Marinela Hrgović Celebrity Prelijepa supruga Filipa Hrgovića krade pažnju gdje god se pojavi, a ni boksač joj se ne može nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene