Mnogi ga pamte

Tata preslatke Deborah bio je poznati humanitarac i dobitnik Ponosa Hrvatske: "Naučio me najvažnije, da budem skromna i poštena"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Deborah Opačak Deborah Opačak Deborah Opačak - 14 Deborah Opačak - 8 Deborah Opačak - 10 Majka Deborah Opačak Majka Deborah Opačak Deborah Opačak - 11 Deborah Opačak - 12 +0 Deborah Opačak Galerija

Deborah Opačak koja je nastupila u pretposljednjoj audicijskoj emisiji showa "Supertalent" kći je preminulog humanitarca Tadije Opačka.

Deborah Opačak je sa svojih devet godina ostavila velik dojam na članove žirija i gledatelje showa "Supertalent" i to umijećem izvođenja fit kida, a reakcije na njezin nastup se ne stišavaju.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

No osim ogromnog talenta, Deborah iza sebe ima i tužnu priču i to nakon što joj je prošle godine preminuo otac, inače poznati humanitarac i ultramaratonac Tadija Opačak, kojem je posthumno dodijeljena i nagrada Ponos Hrvatske, a uručena je njegovoj supruzi Moniki.

"Mama i tata su me naučili ono najvažnije u životu, da budem skromna, poštena, tata mi jako nedostaje i često mislim na njega dok treniram", priznala je Deborah sa suzama u očima, a koja je na snimanje stigla u pratnji mame, dvije sestre i dva brata.

Tadija je tijekom života prebrodio tešku ovisnost, nakon čega je počeo trčati u humanitarne svrhe, a preminuo je u 60. godini života od posljedice leukemije.

"Iznenada se tako dogodilo, prije pola godine je suprug preminuo od leukemije i najednom sam ostala sama s petero djece. Je naporno, dosta je teško, ali kad padnem i mislim da ne mogu više, onda mi dragi Bog da snage", podijelila je njegova supruga Monika pred kamerama.

A članovi žirija rastopili su se čim su Deborah ugledali na bini, svi su bili impresionirani njezinim talentom.

"Bila si izuzetno dobra, top, pogotovo me se dojmilo kad si napravila sklek na jednoj ruci, veselim se sljedećem nastupu", komentirao je Davor Bilman.

"Meni ti je ovo bilo presuper, ako uzmemo u obzir da imaš devet godina i da ovo radiš godinu dana, onda sam sigurno da u Hrvatskoj ne postoji netko bolji od tebe u fit kidu, a ni u ovom Supertalentu, vidim koliko se trudiš", poručila joj je Martina Tomčić.

"Ti si izuzetno talentirana, sama si došla na pozornicu s devet godina i pokazala zeznutu i dugu točku, nebo ti je granica", pohvalio ju je Janko Popović Volarić.

Deborah je od žirija dobila četiri "da" i veselo istrčala s pozornice.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana zaplesala je s Johnom Travoltom u Bijeloj kući +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Preporuke Ovo je fotografija koja je ovih dana zbunila, ali i pomalo rastužila Britance, a već na prvi pogled jasno je zašto!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene