Velika večer!

Ekipa hit-filma prošetala crvenim tepihom u Sarajevu, a najviše se isticala naša glumica, u zanimljivoj kreaciji nije skidala osmijeh s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daria Lorenci prošetala je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, baš kao i ekipa filma "Quo Vadis, Aida?" s redateljicom Jasmilom Žbanić.

Glumačka krema okupila se u Sarajevu u kojem se odvija 27. Sarajevo Film Festival, a današnji dan definitivno obilježava projekcija filma "Quo Vadis, Aida?" koji je bio nominiran za Oscara i to na nekoliko različitih lokacija u gradu, a njegova je ekipa ponosno prošetala crvenim tepihom.

Pogledaj i ovo Otkrij svoj talent: Održan je drugi sat edukacije u Školi glume Pokrovitelj Telemach Glumci amateri na satu kod Darije Lorenci: Što su savladali na glumačkoj poduci jedne od naših najpriznatijih glumica?

"Ono što je lijepo je što grad živi i što su svi povezani i što vidimo kolege iz regije", izjavila je njegova redateljica Jasmila Žbanić za Klix.ba.

Uz njih, među okupljenima se posebno istaknula i hrvatska glumica Daria Lorenci koja je za svečanu priliku odabrala elegantnu i efektnu crno-bijelu haljinu u kojoj je spremno pozirala okupljenim fotografima.

Večeras ujedno počinje i natjecateljski program - igrani film 27. Sarajevo Film Festivala počinje večeras u sarajevskom Narodnom pozorištu, i to regionalnom premijerom debitantskog filma kosovske rediteljice Luàne Bajrami. Film "Brdo na kojem riču lavice" je svjetsku premijeru imao ove godine na Filmskom festivalu u Cannesu.

Druga regionalna premijera u večeras u Natjecateljskom programu - igrani film također je debitantsko ostvarenje, ovaj put gruzijske rediteljice Juje Dobrachkous. Film "Bebia, jedina čežnja moje duše" svjetsku je premijeru imao ove godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Rotterdamu, a u Narodnom pozorištu bit će prikazan večeras u 21:30.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Dnevnik.hr) Božo Vrećo u haljini (Foto: Dnevnik.hr) +11 Božo Vrećo (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity U raskošnoj je haljini u samo nekoliko trenutaka postao glavna senzacija i u drugi plan bacio sve oko sebe, iza svega se krije i posebna priča

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene