Nedavno premješten

Nekad je bio velika zvijezda, a sada je u jednom od najstrožih zatvora i u njemu će provesti možda i cijeli život

Danny Masterson u seriji Lude sedamdesete Danny Masterson u seriji Lude sedamdesete Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Danny Masterson Zatvor Corcoran Danny Masterson (Foto: AFP) Danny Masterson i Bijou Phillips (Foto: AFP) Danny Masterson (Foto: AFP) Danny Masterson (Foto: AFP) Danny Masterson (Foto: AFP) Danny Masterson (Foto: Profimedia) Danny Masterson i Ashton Kutcher +0 Danny Masterson u seriji Lude sedamdesete Galerija

Danny Masterson premješten je u jedan od najstrožih zatvora, u kojem su kaznu služili neki od najozloglašenijih zločinaca.

Američki glumac i zvijezda serije "Lude sedamdesete" Danny Masterson premješten je u ustanovu s najvećim stupnjem osiguranja, u kojem je svojevremeno bio zatvoren ubojica Charles Manson.

Danny je lani osuđen za silovanje dviju žena početkom 2000-ih, a u rujnu ga je porota u Los Angelesu osudila na 30 godina doživotne robije iza rešetaka s mogućnošću pomilovanja. Od izricanja presude, Danny, kojemu je inače prošlog tjedna odbijena jamčevina, nalazio se u državnom zatvoru North Kern, a nedavno je premješten u državni zatvor Corcoran u središnjoj Kaliforniji. Na trenutačnoj lokaciji vjerojatno će služiti najveći dio visoke kazne od najmanje 30 godina.

Prema sudskim zapisima, nekoć istaknuti član Scijentološke crkve prvi će put pravo na uvjetni otpust dobiti 2042. godine, kada bude imao 66 godina. Navodno će živjeti u zatvorskoj stambenoj jedinici razine 4 s najvećim stupnjem sigurnosti u objektu.

Pogledaji ovo Danny Masterson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zvijezda serije ''Lude sedamdesete'' osuđena na 30 godina zatvora zbog silovanja, oba napada dogodila su se u njegovoj kući!

U njemu je osim vođe kulta Mansona, Charlesa Mansona, boravio i Sirhan Sirhan, čovjek koji je ubio Roberta F. Kennedyja. U zatvoru, koji je izgrađen 1988. godine smješteni su neki od najopasnijih zatvorenika u Kaliforniji i ima znatnu populaciju zatvorenika četvrte razine kojima je potrebna dodatna zaštita i/ili nadzor. Tu je i ima malo krilo pod nazivom Zaštitna jedinica za smještaj zatvorenika koji su i dalje u opasnosti od ozljeđivanja.

Mastersonov pravni tim trenutačno pokušava uložiti žalbu na njegovu osudu i izvući ga iz zatvora. Sutkinja Višeg suda u Los Angelesu Charlaine Olmedo rekla je da će Danny vjerojatno ostati u zatvoru desetljećima, a možda i ostatak života, ako se njegova kazna potvrdi u žalbenom postupku.

Pogledaji ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis Celebrity Od omiljenog para preko noći su postali najomraženiji, a svemu je krivo jedno pismo: "Svjesni smo boli koju su..."

Sutkinja koja je nadgledala njegovo suđenje i nakon toga mu odbila jamčevinu rekla je da postoji opasnost od bijega, djelomično zato što je njegova sada već bivša supruga Bijou Phillips podnijela zahtjev za razvod nakon presude prošle godine.

"U svjetlu činjenice da optuženik nema ženu kojoj bi otišao kući, optuženik sada ima sve poticaje za bijeg i malo razloga da se vrati u državni zatvor kako bi odslužio ostatak svoje duge kazne ako njegova žalba ne bude prihvaćena", pojasnila je sutkinja.

Dannyjevi odvjetnici Clifford Gardner i Eric Multhaup napisali su zahtjev i predali ga 17. siječnja tražeći od suda da glumcu odobri jamčevinu.

Njihov je zahtjev glasio: "Tuženik traži da ovaj sud odobri jamčevinu u žalbenom postupku i nudi poštivanje svih relevantnih uvjeta koje je odredio sud koji mu omogućuju da bude roditelj kod kuće i financijski se brine o svojoj obitelj, uključujući kućni pritvor i/ili sudjelovanje u elektroničkom programu praćenja kojim upravlja probacijski odjel".

Nakon što je osuđen za dva silovanja, Danny je izbačen iz Scijentološke crkve i proglašen supresivnom osobom - ili SP, koju crkva definira kao nekoga čije ponašanje nastoji spriječiti duhovni napredak onih oko njega.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić +18 Silvio Marić i Lana Banely Nekad i sad Bio je najpoželjniji domaći neženja, a nakon burnog ljubavnog života smirio se uz ekonomisticu koju je i odveo pred oltar

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 1 Celebrity Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene