Geni kameni

Legendarni Chuck Norris objavio fotografiju sa svojom mamom kojoj su 102 godine, a pokazao je i zgodnu suprugu!

Chuck Norris Chuck Norris Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris s mamom i suprugom Chuck Norris sa suprugom Chuck Norris sa suprugom i djecom Chuck Norris Chuck Norris sa suprugom Chuck Norris Chuck Norris sa suprugom +0 Chuck Norris Galerija

Chuck Norris je povodom Majčina dana objavio fotografije sa svojom suprugom Ginom i mamom Wilmom.

Legendarni glumac i zvijezda brojnih viceva, 83-godišnji Chuck Norris, povodom Majčina dana odao je počast najvažnijim majkama u svojem životu.

Pogledaj i ovo showbuzz U PRATNJI SUPRUGE Chuck Norris u posjeti slovenskom zmajevom gnijezdu ''Divan grad i divni ljudi''

Chuck je na svojem profilu na Facebooku objavio fotografiju sa svojom mamom Wilmom, kojoj su čak 102 godine, te sa suprugom Genom, s kojom ima 21-godšnje blizance Dakotu i Danielee.

"Sretan Majčin dan mojoj prekrsnoj mami Wilmi i ljupkoj supruzi Geni. Volim vas više nego što se riječima može opisati i zahvalan sam Bogu na vama dvjema svaki dan", napisao je Norris.

Glumac, koji je rođen kao Carlos Ray Norris, inače je ponosni otac petero djece. S bivšom suprugom Dianne Holecheck, koja mu je bila srednjoškolska ljubav, dobio je sinove Michaela (60) i Erica (57), a ima i kći Dinu (59), za koju se ne zna tko joj je majka.

Zanimljivo je spomenuti da Chuck u mladim danima nije planirao postati glumac. Tijekom 1950-ih i 1960-ih služio je vojni rok, a dok je bio stacioniran u Južnoj Koreji, počeo je proučavati borilačke vještine, što ga je svojevremeno odvelo u glumačke vode.

Nakon odsluženja vojnog rok, postao je karate prvak i otvorio je niz karate studija u kojima je trenirao brojne slavne osobe, a nakon što se sprijateljio s Bruceom Leejem, uslijedila je njegova prva uloga u filmu "Enter the Dragon". To mu je otvorilo vrata Holywooda i tijekom 70-ih i 80-ih postao je jedna od najvećih akcijskih zvijezda na velikom platnu, no uloga koju mu je obilježila život uslijedila je dvadesetak godina kasnije. Riječ je naravno o "Walkeru, teksaškom rendžeru", seriji koja se emitirala osam godina i koja ga je pretvorila u kultnu pojavu.

Danas se Chuck rijetko pojavljuje u javnost, a zadnju ulogu ostvario je u filmu "The Expendables 2" iz 2021. godine. Jedno su vrijeme internetom kružile glasine i da je mrtav, koje su dosegnule vrhunac za vrijeme pandemije COVID-19, kada se društvenim mrežama počela širiti vijest da je preminuo od komplikacija povezanih s virusom, no ispostavilo s da se radilo o dezinformacijama.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan zaprosio svoju djevojku - 1 Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Ivan zaprosio svoju djevojku - 4 +20 Ivan zaprosio svoju djevojku - 5 Celebrity Neočekivana prosidba u Plesu sa zvijezdama: Pogledajte trenutak kad je mentor naše glumice iznenada kleknuo pred svoju djevojku!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene