Veselje u kući

Chrissy Teigen pokazala je kćerkicu i otkrila njezino ime: "Svi smo presretni, a tata još lije suze radosnice"

Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen i John Legend Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen Chrissy Teigen +0 Chrissy Teigen Galerija

Nakon što se John Legend pohvalio sretnom vijesti da je postao otac, sada je Chrissy Teigen pokazala djevojčicu i otkrila njezino ime.

Slavna manekenka Chrissy Teigen i suprug John Legend prije tjedan dana dobili su treće dijete, a on se tom vijesti pohvalio na svom privatnom koncertu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za pet minuta pažnje! Dvostruki prorezi kao da su joj stvarali problem, nije baš odabrala jednostavnu haljinu za važan događaj!

Sada je Chrissy na Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju novorođene djevojčice sa starijom sestrom Lunom Simone i bratom Milesom Theodorom, a u opisu je otkrila i cjelokupne dojmove, te ime djeteta.

"Ona je ovdje! Esti Maxine Stephens - kuća je užurbana i naša obitelj ne može biti sretnija. Tata svake noći roni suze radosnice kad vidi Lunu i Milesa prepune ljubavi, a ja sam naučila da ti još uvijek trebaju pelene nakon carskog reza. Svi smo presretni", napisala je manekenka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

''Hvala vam svima na ljubavi i dobrim željama, osjetili smo to'', dodala je uz emotikone srca.

Prva joj je komentar uputila majka slavnih Kardashianki, Kris Jenner koja joj je poručila: "Jedva ju čekamo upoznati".

Ostali pratitelji u komentarima su slali čestitke i lijepe želje.

Podsjetimo, Chrissy Teigen i John Legend zaljubili su se tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Manekenka je 2020. godine pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka dijete, doživjela je spontani pobačaj.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene