''Je l' ovo stvarno?''

Prepoznajete li slavnog glumca? Novi imidž učinio ga je drugom osobom, a komentari su urnebesni: ''Što mu se pobogu dogodilo!?''

Chris Pine - 1 Chris Pine - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pine - 4 Chris Pine - 5 Chris Pine - 3 Chris Pine - 6 Chris Pine - 7 Chris Pine - 8 Chris Pine - 2 Harry Styles i Chris Pine - 3 Harry Styles i Chris Pine - 4 Harry Styles i Chris Pine - 5 +15 Chris Pine - 2 Galerija

Glumac Chris Pine iznenadio je javnost svojim novim imidžem koji je pokazao na premijeri filma, evo u kakvom se izdanju pojavio.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu Chris Pine iznenadio je javnost novim imidžem.

Na premijeri novog filma ''Pool Man'' u Los Angelesu napravio je pravi show, a kad je izašao iz kombija kojim se dovezao, malo tko ga je na prvu prepoznao.

Chris je nosio kratke traperice, košulju s kratkim rukavima i bijelu majicu, a na glavi je imao naočale s narančastim odsjajem.

Pogledaji ovo Harry Styles i Chris Pine - 3 Celebrity Mladi pjevač postao tema rasprava na društvenim mrežama, pogledajte što je napravio kolegi u videu koji je hit na internetu!

No sve je pomalo šokirala njegova duga kosa, koja ga je učinila potpuno drugim čovjekom. Uz to, pustio je i bradu, koja je potpuno sijeda.

Njegove fotografije obišle su internet, a brzo su se pod njima skupili i urnebesni komentari korisnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

''Chris Pine u svojoj eri beskućnika'', ''Sramota me reći da mi je nekad bio simpatija'', ''Brad Pitt za sirotinju'', ''Je l' ovo stvarno?'', ''Kriza srednjih godina…'', ''Što je pobogu ovo?'', bili su samo neki od tisuća komentara.

Kako Chrisu stoji duga kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, 43-godišnji Chris u sretnom je braku s britanskom glumicom Annabelle Wallis, a par detalje svog privatnog života čuva za sebe i ne pojavljuje se zajedno na crvenom tepihu.

Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljepotice poput glumice Sofije Boutello i Zoë Kravitz. Ljubio je i fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, kostimografkinju Amandu Frances Horne, natjecateljicu showa "Love Island" Samiru Mighty te manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek, no tek je s Annabelle pronašao pravu ljubav.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson, Rosalind Ross i sin Lars Mel Gibson, Rosalind Ross i sin Lars Mel Gibson, Rosalind Ross Mel Gibson +25 Mel Gibson - 3 Celebrity Kontroverznog glumca dugo nismo vidjeli, a sada je uhvaćen u izlasku s 35 godina mlađom partnericom, uz koju se napokon primirio

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Autobus Lepe Brene za turneju - 2 Autobus Lepe Brene za turneju - 1 Autobus Lepe Brene za turneju - 3 Lepa Brena +27 Lepa Brena - 4 Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene