Je li moguće?

Mladi pjevač postao tema rasprava na društvenim mrežama, pogledajte što je napravio kolegi u videu koji je hit na internetu!

Harry Styles i Chris Pine - 3 Harry Styles i Chris Pine - 3 Screenshot 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles i Chris Pine - 2 Harry Styles i Chris Pine - 5 Harry Styles i Chris Pine - 4 Harry Styles i Olivia Wilde - 11 Harry Styles i Olivia Wilde - 7 Chris Pine - 1 Chris Pine - 2 Chris Pine - 3 Olivia Wilde - 4 Olivia Wilde - 5 +23 Olivia Wilde - 1 Galerija

Poznati pjevač Harry Styles navodno je pljunuo na kolegu iz filma ''Don't Worry Darling'', a snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama.

U tijeku je Venecijanski filmski festival, a sva se godine predstavljaju brojni novi filmovi, a Venecija tih dana postane pravo elitno središte.

Pogledaj i ovo Harry Styles i Olivia Wilde rade po svom Zbog njega je ostavila oca svoje djece pa joj je glumio u filmu. Vezi se i sad mnogi protive, no oni uspješno odolijevaju zlim jezicima

Ove godine na festivalu se predstavlja i ekipa filma ''Don't Worry Darling'' pod redateljskom palicom Olivije Wilde, a glavne uloge tumače mlađahni miljenik žena Harry Styles i uspješna mlada glumica Florence Pugh.

Na samoj premijeri filma na kojoj glumci i redatelji filma imaju rezervirana mjesta u prvim redovima bila je i spomenuta ekipa, a obožavatelji su primijetili jedan detalj koji je postao tema rasprava na društvenim mrežama.

Naime, Harry je pljunuo na kolegu Chrisa Pinea koji je sjedio do Olivije Wilde, a to je mjesto navodno trebalo biti za Harryja. Inače, Olivia i Harry u ljubavnoj su vezi već skoro dvije godine, a mladi pjevač iskušao se već u nekoliko glumačkih uloga pa ga je tako partnerica odabrala i za ulogu u njenom filmu.

Na snimci koja neprestano kruži internetom vidi se kako Harry sjeda na svoje mjesto, a u trenu dok se saginje pljune na Chrisa koji je nakratko zastao u pljeskanju, pogledao u svoje ruke te se nasmijao i zamahnuo glavom. Harry je mirno sjeo na svoje sjedalo i naredio odijelo, a Olivia koja je sjedila pored Chrisa čini se ništa nije primijetila.

Dan nakon događaja, javio se i glasnogovornik Chrisa Pinea koji je opovrgnuo da je Harry pljunuo te rekao da se radi nepotrebna drama.

''Ovo je smiješna priča... Potpuna izmišljotina i rezultat čudne online iluzije koja očito obmanjuje i dopušta glupa nagađanja'', rekao je glasnogovornik.

''Samo da bude jasno, Harry Styles nije pljunuo na Chrisa Pinea'', nastavio je.

''Između ova dva čovjeka postoji samo poštovanje, a svaka druga sugestija očit je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji'', reko je kratko i jasno.

Na društvenim mrežama vode se žestoke rasprave oko ovog Harryjevog postupka koji je inače miljenik brojnih žena te poznat po vrlo uljudnom i ljubaznom ponašanju pa ga stoga mnogi sada i brane, ali ima i onih koji nisu na njegovoj strani, ali i onih koji za ovu situaciju krive ni manje ni više nego Oliviju. Naime, Harryevi fanovi žestoki su protivnici njihove veze jer je Olivia zbog njega ostavila muža i dvoje djece i jer je starija 10 godina.

Ipak, unatoč protivljenju mnogih ovo dvoje uspijeva održavati svoju vezu već skoro dvije godine, a svi su ostali u šoku kad su se njihove fotografije na kojima se drže za ruke proširile internetom na Novu godinu 2021. na vjenčanju njegova menadžera Jeffa Azofa.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 4 Severina +24 Ana i Severina Vučković Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmine Hartin - 3 Jasmine Hartin - 1 Jasmine Hartin Jasmine Hartin - 4 +2 Jasmine Hartin Zanimljivosti Živjela je kao u snu, a danas živi u kolibi i pere rublje u rijeci: "Daleko je to od milijarderskog načina života, jedna noć kriva je za sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene