A bio je seks-simbol

Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto

Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum (Foto: Instagram) Galerija

Channing Tatum priznao da zbog viška kilograma neće sudjelovati u spektaklu "Magic Mike Live".

Holivudski glumac Channing Tatum nekad je oduševljavao svojim isklesanim tijelom, mamio uzdahe žena i djevojka diljem svijeta, kod muškaraca izazivao zavist, naročito nakon filmova "Magic Mike" u kojem je glumio, no čini se da su ti dani daleko iza njega.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Zoe Kravitz ipak je (po)kleknuo! Miljenik žena mislio je da više neće stati pred oltar, no četiri godine nakon razvoda razuvjerila ga je lijepa kolegica!

Naime, 39-godišnji Channing prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji "Sunrise" otkrio je da neće nastupati u velikom showu "Magic Mike Live", koji će biti održan u Australiji sljedeće godine. I za to ima dobar razlog, koji se krije ni više ni manje nego u njegovu zaobljenu trbuščiću i višku kilograma koje je nakupio u posljednje vrijeme.

"Imam tijelo jednog pravog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više stalno biti u teretani, a sudjelovati u "Magic Mikeu" je posao na puno radno vrijeme. Ne radi se samo o vježbanju, tu je i poseban režim prehrane, sve. To postane životni stil", izjavio je Channing koji s bivšom suprugom Jennom Dewan ima 6-godišnju kćer Everly.

Channing je priznao kako je u formi uspio biti samo dok je trajalo snimanje filma jer čim su se kamere ugasile, na pameti mu je bilo samo jedno.

"Ono što ste vidjeli u 'Magic Mikeu' je kako izgledam dva tjedna. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti cheeseburger", priznao je glumac.

Dodao je i da ostali članovi ekipe koji nastupaju u "Magic Mike Liveu" izgledaju poput olimpijaca tijekom cijele godine.

Show koji će sljedeće godine biti održan u Australiji uključuje 162 nastupa u Melbourneu i Sidneyju te Brisbaneu i Perthu. Channing im se neće pridružiti, ali Australke će moći uživati u razgolićenim nastupima 20 izvođača, među kojima je 15 najtalentiranijih muških plesača na svijetu.

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Jason Derulo (Foto: PR) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Ragon Miller (Foto: Instagram) Celebrity Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene