Tužne scene

Snimka s proslave rođendana Brucea Willisa sve je rastužila, jedan detalj sve je posebno zabrinuo: ''Kako je ovo moguće?''

Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 1 Demi Moore/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 6 Bruce Willis i Emma Hemig - 1 Bruce Willis +20 Bruce Willis - 2 Galerija

Bruce Willis snimljen je bez prednjeg zuba i izgubljenog pogleda, a snimku je na društvenim mrežama objavila njegova bivša supruga Demi Moore.

Legendarni holivudski glumac koji trenutačno prolazi kroz teške trenutke, Bruce Willis, navršio je 68 godina, a članovi njegove obitelji na društvenim mrežama poželjeli su mu sve najbolje i podijelili dio slavljeničke atmosfere.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Među njima je i bila i njegova bivša supruga, glumica Demi Moore, koja je na svojem profilu na Instagramu objavila video s proslave i pokazala da je slavila s Bruceom, njegovom sadašnjom suprugom Emmom Heming Willis, kćerima i ostalim članovima uže obitelji.

U videu svi zajedno Bruceu pjevaju "sretan rođendan" dok on puše svjećice na torti, nakon što mu je krajem prošlog mjeseca dijagnosticirana demencija.

"Sretan rođendan, BW! Drago mi je što smo ga mogli proslaviti danas. Volim te i volim našu obitelj. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osjećamo", napisala je Demi uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Mnogi obožavatelji u komentarima su mu poželjeli sve najbolje, ali mnogi su primijetili i jednu promjenu na njegovu licu koja ih je dodatno rastužila i zabrinula.

"Zar nitko ne primjećuje da Bruceu nedostaje prednji zub? Što se dogodilo?", "Kako je moguće da nema zub, a ima milijune na računu?", "Ne izgleda mi dobro, baš sam tužan", "Plačem kad ga vidim u ovakvom stanju", neki su od komentara zabrinutih obožavatelja.

Bruce je svjetsku slavu postigao u svjetski poznatim filmovima, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvario je u filmovima ''Umri muški'', ''Armagedon'', ''Plaćenici'', ''Prljavi igraju prljavo'' i drugima.

Svoju i više nego uspješnu glumačku karijeru morao je prekinuti zbog afazije koja mu je dijagnosticirana prošle godine, a njegova obitelj nedavno je objavila da glumac boluje i od frontotemporalne demencije, inače najčešćeg oblika demencije.

Bruceove kćeri, supruga Emma i bivša supruga Demi objavile su nedavno zajedničko priopćenje na Instagramu u kojem su zahvalile na velikoj podršci obožavatelja nakon što je glumcu prije nešto manje od godinu dana dijagnosticirana afazija, a objasnile su i što znači njegova nova dijagnoza: "Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati."

Glumac je posljednji put u javnosti viđen u veljači, a tada je svojim izgledom i zbunjenim izrazom lica zabrinuo obožavatelje. Paparazzi su ga ulovili u šetnji s prijateljima Los Angelesom, a nosio je plavu majicu, zimsku kapu i šal. S društvom je prošetao i krajem siječnja, a ni tada nije izbjegao fotografe te je na fotografijama također djelovao zbunjeno i pogubljeno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene