Mlađe joj zavide!

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooke Burke na odmoru u Tulumu pokazala je mišiće i top-formu, a od nje se ne odvaja dečko Scott Rigsby, s kojim je u vezi godinu dana.

Američka glumica i Playboyeva zečica Brooke Burke jedna je od onih žena koje izazivaju divljenje i zavist mlađih kolegica jer se u 50. godini može pohvaliti besprijekornom linijom i top-formom koje voli pokazivati kad god ima priliku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne odustaje! U 50. godini izaziva zavist savršenim tijelom, ali nove fotke pokazuju da ni njoj ne ide sve baš tako lako!

Tako je i ovih dana u meksičkom Tulumu, gdje se odmara sa svojim dečkom Scottom Rigsbyjem. Oni se ne odvajaju jedno od drugoga i bez ustručavanja se prepuštaju razmjenjivanju strasti u javnosti. Par su snimili i paparazzi, a 49-godišnja Brooke na fotografijama izgleda presretno i opušteno, dok svu pažnju kradu njezin isklesan trbuh i mišići.

Par je na odmoru s prijateljima, a dio atmosfere Brooke je podijelila i na društvenim mrežama.

Sa Scottom koji se bavi prodajom nekretnina Brooke je počela izlaziti u kolovozu 2019. godine, nakon što se razvela od glumca Davida Charveta, s kojim je u braku provela 12 godina. Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno odgajaju 12-godišnjeg sina Shaya i 13-godišnju kćer Heaven. Brooke je prethodno bila udana četiri godine i za plastičnog kirurga Gartha Fishera, s kojim je dobila kćeri Neriah i Sierru Sky.

Brooke se aktivno bavi i plesom, nastupala je u showu "Ples sa zvijezdama", a uz to je i fitness-trenerica. Zahvaljujući top-formi i mladoliku izgledu mnogi je čestu zamjenjuju s 18-godišnjom kćeri Sierrom Sky ili misle da su sestre.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Celebrity Prije dvije godine se udala za plesačicu, a sada otkrila da je transrodna osoba: "Zovite me Elliot"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene