poprilično jednostavno

Ima 51 godinu i besprijekorno tijelo o kakvom sanja većina žena, a sada je konačno otkrila u čemu se krije njezina tajna!

Brooke Burke Brooke Burke Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burke Brooke Burke Brooke Burke - 3 Brooke Burke - 1 Brooke Burke - 2 Brooke Burke - 4 +0 Brooke Burke - 5 Galerija

Brooke Burke je u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrila tajnu svojeg dobrog izgleda u 52. godini.

Američka televizijska zvijezda i voditeljica Brooke Burke može se pohvaliti zavidnom linijom u 52. godini, na kojoj joj zavide i mnogo mlađe kolegice, no sada je poznato u čemu se krije njezina tajna.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe joj zavide! Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad

51-godišnja Brooke ekskluzivno je za Daily Mail podijelila jedan od svojih trikova pomoću kojih postiže besprijekorni izgled, a zapravo je poprilično jednostavan.

Ispostavilo se da si ljepotica nikad ne dopušta da bude željna hrane jer se oslanja na male, ali zdrave zalogaje kako se ne bi prepustila lošim izborima. Također drži sve svoje obroke unutar određenog vremenskog okvira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke)

"Nisam veliki ljubitelj grickalica, ali vrijeme provedeno u autu na putu do i iz škole ili na trening stvarno je vrijeme tijekom kojeg poželite nešto prigristi. Trudim se da budu zdrave pripremajući ih za sebe i djecu. Nema ništa gore nego biti gladan jer tada počinjemo donositi loše odluke", zaključila je majka četvero djece te dodala i kako pazi na to kakvu hranu kupuje.

Brooke je također poznata po dosljednom vježbanju jer često radi brze vježbe kod kuće, a na društvenim je mrežama popularizirala 10-minutne vježbe.

"Vježbanje je jako teško, ali ima toliko dobrobiti. Pokreće vaš metabolizam, oblikuje vašu srž. Razvija snagu gornjeg dijela tijela. To je stvarno, stvarno izazovno i na kraju imate odličan osjećaj da ste nešto postigli", izjavila je.

A da i sama puno postiže, možemo se uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu, na kojem ponosno objavljuje fotografije na kojima pokazuje utegnuto tijelo. Brooke takva poziranja nisu strana s obzirom na to da je svojevremeno krasila i naslovnicu Playboya, a sada kada su ti dani iza nje, obožavatelji mogu uživati u trenucima njezine svakodnevice koje dijeli na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene