Osmo je na putu!

Bivši britanski premijer čeka dijete s 23 godine mlađom suprugom, sretnu su vijest bome dugo uspjeli tajiti

Boris i Carrie Johnson Boris i Carrie Johnson Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Carrie Johnson - 5 Boris i Carrie Johnson - 8 Boris i Carrie Johnson - 6 Boris i Carrie Johnson - 4 Boris i Carrie Johnson - 9 Boris i Carrie Johnson - 1 Boris i Carrie Johnson Boris i Carrie Johnson Boris i Carrie Johnson - 7 Boris i Carrie Johnson - 3 +2 Boris i Carrie Johnson - 2 Galerija

Boris Johnson u 59. godini čeka dijete sa svojom surprugom Carrie Johnson.

Bivši britanski premijer, 58-godišnji Boris Johnson čeka dijete sa svojom 35-godišnjom suprugom Carrie Johnson, a sretnu je vijest ona sama objavila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz potvrdila vijest Trudna zaručnica britanskog premijera zarazila se koronavirusom: "Molim sve trudnice da se paze"

"Novi član tima stiže za samo nekoliko tjedana. Osjećala sam se prilično iscrpljeno veći dio posljednjih 8 mjeseci, ali jedva čekamo upoznati ovog mališana. Wilf je uzbuđen što će ponovno postati veliki brat i bez prestanka brblja o tome. Nemojte misliti da Romy ima pojma što dolazi", napisala je Carrie u slatkoj objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

"Kako predivne vijesti", "Čestitam, supermama", "Svi smo uzbuđeni zbog vas", "Preslatko, čuvajte se", "Tata će isto biti iscrpljen", neki su od komentara koje je dobila od pratitelja.

Poznatom paru koji  je u braku od 2021. godine to će biti treće zajedničko dijete, a njemu osmo. On iz braka s Marinom Wheeler ima kćeri Laru Lettice i Cassiju Peaches, te sinove Milu Arthura i Theodora Apolla, dok je u vezi s umjetničkom savjetnicom Helen Mcintyre dobio kćer Stephanie.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 +6 Daniel Day-Lewis - 1 Nekad i sad Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene