Rodila četiri puta!

Jedna od najljepših žena pokazala trbuh dva mjeseca nakon poroda pa izazvala nevjericu: "Kako izgledaš ovako dobro?"

Blake Lively Blake Lively Blake Lively/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 4 Blake Lively - 1 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 1 Blake Lively - 2 Blake Lively - 4 Blake Lively +0 Blake Lively Galerija

Blake Lively pokazala je na društvenim mrežama ravan trbuh samo dva mjeseca nakon poroda pa izazvala oduševljenje i nevjericu fanova.

Američka glumica Blake Lively slovi kao jedna od najljepših žena današnjice, a dodatni komplimenti na račun izgleda pristigli su nakon što je pokazala svoje tijelo u bikiniju samo dva mjeseca nakon što je rodila četvrto dijete.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

"Ona prodaje školjke dolje uz morsku obalu", napisala je 35-godišnja zvijezda serije "Tračerica" koja uživa na obiteljskom odmoru sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom i njihovom djecom, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Blake je pozirala u nekoliko različitih modela kupaćih kostima koji su istaknuli njenu zategnutu liniju, ali i ravan trbuh samo dva mjeseca nakon poroda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

"Nisi li nedavno rodila?", "Kako je biti pravom božicom?", "Hvala što pokazuješ prave fotografije", "Kako izgledaš ovako dobro nakon četvero djece?", "Ryan je pravi sretnik", "U čemu je tvoja tajna?", "Prirodna ljepotica", "Mamasita", "Ovo je sve", samo su neki od komentara koje je dobila.

Omiljeni holivudski par je putem društvenih mreža otkrio vijest o prinovi, a onu o četvrtoj trudnoći dugo su uspjeli držati u tajnosti. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni slavni par zbog svoje spontanosti. S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ta ljubav traje već 11 godina.

Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni. U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blake je prekinula vezu te Ryan finalizirao razvod.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković, Viktorija Rađa i Marko Mrkić - 2 +25 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Zanimljivosti Maja iz "Plesa sa zvijezdama" dobila medeno iznenađenje, sve je ganula: "Dočekalo me pismo. Najljubavnije od najvećeg navijača"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene